Studenti su se preselili na zagrebačko jezero Jarun gdje su se zabavljali, pjevali i plesali

Iako ih je u petak noć policija rastjerivala nekoliko puta kod studentskog doma na Savi, studentski party nastavio se i u subotu navečer, samo što se ovog puta preselio na druge lokacije. 

Studenti su se preselili na zagrebačko jezero Jarun gdje su se zabavljali, pjevali i plesali, a ravnatelju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslavu Capaku su poručili: “Capak se već bacio u istragu videa (frend/prika/burazer/prijatelj mi je poslao.)
Živjeli ljudi. Ni’ko nam neće ovu noć pokvarit”, objavljeno je na Facebooku. 

Uz transparent “Oćemo pohani sir u brzoj menzi”, kako su napisali, prosvjedni partiji studenata su nastavili na Jarunu, a uz poznate glazbene hitove su palili baklje i zabavljali se do jutra.

Komentari poput: “Jel’ moramo imat’ maske ili ne?”, “Ide gas odma’ na početku Jaruna”, “Možda u vijestima završite” su samo neki koji su se nizali na društvenim mrežama. 

Valja istaknuti kako se gradska vreva osjetila i u Novoj Gradiški. Osim šetača, ispijala se kava na klupama u parku, a kolona ispred najpoznatijeg ”kafića” u gradu nikada nije bila duža. Je li ljudima dosta izolacije i socijalne izoliranosti? …prema viđenom, odgovor je jasan. 

Izvor/Foto: Vijest.hr

Komentari
Prethodni članak17 novih pozitivnih osoba; svi koji se žele cijepiti trebaju se predbilježiti kod liječnika obiteljske medicine
Sljedeći članakDobre vijesti za sve koji su preboljeli koronu: Zna se koliko su sigurni od ponovne zaraze