Na obilježavanju Dana općine Rešetari, na svečanoj sjednici Općinskog vijeća, već tradicionalno, dodijeljena su priznanja i nagrade zaslužnim pojedincima i ustanovama iz gospodarskog i društvenog života. Uz Zahvalnice, Plakete i Grb Općine Rešetari, ove su godine dodijeljene i Povelje povodom 25 godina osnivanja općine.

Javno priznanje, Zahvalnicu Općine Rešetari dobio je Andrija Čakarić iz Drežnika kao znak zahvalnosti za promicanje kulturnog amaterizma pisanjem pučkih igrokaza i širenju tradicijskih vrijednosti sela Drežnik.

Javno priznanje, Plaketu Općine Rešetari dobila je učiteljica Marija Mlađen, kao znak zahvalnosti za promicanje amaterskog pjesničkog stvaralaštva kroz povezivanje mladih pjesnika škole s dijasporom i drugim školama s kojima Književno likovno društvo surađuje.

Plaketa Općine Rešetari dodijeljena je i Nogometnom klubu „Budućnost Rešetari, kao znak zahvalnosti za promicanje sporta na području Općine Rešetari, a povodom obilježavanja sedamdest godina djelovanja i rada kluba.

Plaketu Općine Rešetari dobila je i doktorica Vesna Mesić, kao znak zahvalnosti za zasluge u razvoju zdravstvene skrbi i zaštite zdravlja stanovnika općine Rešetari.

Ovo vrijedno općinsko priznanje, Plaketu Općine Rešetari dobilo je i Ministarstvo uprave, kao znak zahvalnosti za suradnju na provedbi europskog projekta jačanja integriteta javne uprave. Grb Općine Rešetari dodijeljen je prof.dr.sc. Davorinu Đaniću, kao znak zahvalnosti za osobite zasluge u razvoju zdravstvene skrbi i zaštite zdravlja građana općine Rešetari te humanom društvenom radu.

Grb Općine Rešetari dobila je i tvrtka “Hrvatske vode” kao znak zahvalnosti za doprinos kojim se promiče i unaprjeđuje sustav zaštite voda na području općine Rešetari,kao i kroz unaprjeđenje i realizaciju projekata izgradnje vodoopskrbe i vodoodvodnje na području općine Rešetari, te provedbi EU projekta kroz aglomeraciju Nova Gradiška-Cernik-Rešetari. 

Ove godine dodijeljene su i Povelje povodom 25 godina osnivanja Općine Rešetari.

Povelju je dobio Dušan Batalo. Dodijeljena mu je kao dugogodišnjem ravnatelju Osnovne škole Ante Starčevića iz Rešetara u znak zahvalnosti na iznimnom doprinosu u razvoju školstva i društvenog života naselja Rešetari.

Povelju povodom 25 godina osnivanja Općine Rešetari dobila je i Dubravka Blažević, djelatnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Rešetari.

Povelju povodom 25- te obljetnice osnivanja Općine Rešetari dodijeljena je i Ivici Klepiću, kao prvom predsjedniku Općinskog vijeća.

Povelja povodom 25 godina osnivanja Općine Rešetari dodijeljena je i Alojzu Kovačeviću, kao prvom načelniku Općine Rešetari.

Ovo vrijedno općinsko priznanje, Povelju povodom 25 godina osnivanja Općine Rešetari dobila je magistra Mirjana Zubović, za osobite zasluge u razvoju zdravstvene skrbi i zaštite zdravlja mještana općine Rešetari, te humanitarnoj pomoći široj društvenoj zajednici.

Povelja je dodijeljena i Hrvatskoj matici iseljenika, za iznimnu suradnju i doprinos na povezivanju iseljene Hrvatske kroz pjesničke i likovne susrete na području općine Rešetari, te povezivanju u prijateljstvu općine van Republike Hrvatske.

Povelju povodom 25 godina osnivanja Općine Rešetari dobila je i Brodsko posavska županija, u znak zahvale na izuzetnoj suradnji i razvoju općine Rešetari.

 

no images were found

 

Komentari
Prethodni članakTrikovi koji će vam pomoći da izbjegnete znojenje
Sljedeći članakVokalna skupina Aurora održala cjelovečernji koncert / Foto i video