Na mjesto nesreće odmah su stigli djelatnici Hitne medicinske pomoći, no ženi, nažalost, nije bilo spasa. Ozljedama je podlegla tijekom pružanja prve pomoći.

GODINJAK – Od posljedica ozljeda zadobivenih uz prometnoj nesreći koja se rano jutros dogodila u mjestu Godinjak, nedaleko Nove Gradiške, smrtno je stradala 42-godišnja biciklistkinja.

Prema podacima Operativno komunikacijskog centra Policijske uprave brodsko-posavske do nesreće je došlo jutros u 4.55 sati. Vozač osobnog automobila (37) u jednom je trenutku udario 42-godišnju biciklistkinju koja se kretala ispred njega. Ona je pri tome zadobila teške i po život opasne ozlijede. Na mjesto nesreće odmah su stigli djelatnici Hitne medicinske pomoći, no ženi, nažalost, nije bilo spasa, Ozljedama je podlegla tijekom pružanja prve pomoći.

– Vozač osobnog automobila je alkotestiran i nije vozio pod utjecajem alkohola – za SBplus kazala je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić, dodajući da policija, u suradnji sa Općinskim državnim odvjetništvom, provodi očevid. Upravo bi njegovi rezultati trebali dati odgovor na pitanje što je bio uzrok ove prometne nesreće u kojoj je jedna osoba izgubila život.

Bez obzira je li riječ o spletu nesretnih okolnosti, neprilagođenoj brzini ili možda nedovoljnoj osvjetljenosti i ova prometna nesreća svakako je upozorenje vozačima da budu oprezni u prometu jer, nažalost, nesreće se ne događaju uvijek samo drugima.

Komentari
Prethodni članakGradsko vijeće: Usvojen Proračun „težak” 101,5 milijuna kuna, novi kapitalni projekti, povećanje sredstava svima, besplatni udžbenici za prvašiće, oprošteni dugovi za 700 obitelji…
Sljedeći članak“Nova Gradiška za Vukovar”: Delegacija Grada pješači za žrtvu Vukovara