“Tajna uspjeha – kako uspjeti sa svojom osobnosti”, sjajno je predavanje održano u četvrtak u Gradskoj vijećnici Grada Nova Gradiška koje je održao diplomirani ekonomist Davor Bilman, poznato lice s malih ekrana. Preko 25 godina rada u prodaji i preko 18 godina rada kao edukacijski trener čije je radionice prošlo više od 1500 tvrtki, neke su od referenca ovog izvrsnog predavača, stoga su Novogradiščani imali prigodu iz prve ruke čuti osobna iskustva i preporuke čovjeka koji je, kako ističu nazočni, zaista, imao što reći.

Davor je završio je praktičarski nivo Neuro Lingvističkog Programiranja te je licencirani trener (predavač) za radionice i treninge u području vođenja, prodaje, komunikacije, timskog rada, poslovnog pregovaranja i coachinga. Bilman je direktor tvrtke “Faktor B” koju je osnovao s ciljem postizanja izvrsnosti u poslovnoj edukaciji, savjetovanju i razvoju ljudskih potencijala. Uz pomoć dugogodišnjeg iskustva u izvođenju edukacija s osobnim iskustvom u prodaji, kreirao je dokazano najučinkovitije edukacijske programe.

Davor Bilman je tijekom predavanja polaznicima prezentirao karakteristike četiri tipa osobnosti, te je Novogradiščane pokušao naučiti kako prepoznati pojedini tip osobnosti, koji poslovi odgovaraju određenom profilu i zaključno, kako otkriti tajnu uspjeha svoje osobnosti.

Davor Bilman ističe kako je za uspjeh najvažnije imati viziju i plan za ostvarenje iste, nakon čega se moramo posvetiti teškom radu s puno upornosti, a sve kako bi postigli svoj cilj:

– Vaša osobnost važna je kako bi otkrili u čemu je vaš uspjeh, no najvažnije je prilagoditi se promjenama jer onda možete sve– kaže Davor Bilman

Davora Bilmana poznajemo i kao profesionalnog plesača, jednog od četvorice žirija poznatog showa “Supertalent”, strogog, kritičnog, ali i pravednog.

Predavanje je organizirao Grad Nova Gradiška u suradnji s Udruženjem obrtnika Nova Gradiška i Industrijskim parkom Nova Gradiška d. o. o.

 

Komentari
Prethodni članakU Gradskom muzeju otvorena izložba Mihaela Puntarića “Prostor slobode”
Sljedeći članakNajavljen rekordan broj manifestacija u Lonjskom polju