Sinoć 22.12.2011. godine u prepunoj dvorani Doma kulture u našem je gradu održana plesno-scenska priredba „Tajanstveni vilinski svijet“.

Prekrasnom izvedbom male i velike „vile“  su ponovo kao i uvijek do sada oduševile svu publiku. U maštovitim koreografijama koje je osmislila Nataša Ledić  uživali smo u „Vilama spavalicama“,“Winx vilama“, vilama koje „Stvaraju dugu“, “Mišićima i dvorskim vilama, Vilama sreće, Vodenim vilama, Vilama čuvaricama, Vilama krijesnicama, Zločestim Trixi vilama, Orijentalnim vilama, Zubić vilama, najmanjim Pixi vilama, Vilama kineskinjama, Vilama ljubavi, Plavoj vili i Brzim vilama. Izmijenjivale su se iz plesa u ples u svom tom sjaju, blještavilu prekrasno osmišljenih kostima iz najmanje, srednje i starije dobne skupine, a zajedno su nas provele kroz svoj „Tajanstveni vilinski svijet“, te se činilo kao da je i vrijeme proletilo iako je priredba trajala više od jednog sata.

Plesni studio Marine Mihelčić kao i svih pet proteklih godina koliko radi i djeluje u našem gradu, poklonio je prekrasnu priredbu za djecu i odrasle u kojoj smo mogli uživati i bar na tren biti „U maštovitom svijetu“ i u tom opuštenom  i razdraganom duhu uživati u ovako predblagdanskom dobu.

Plesni pedagog Marina Mihelčić, trenerice Nataša Ledić i Maja Lukić, male i velike plesaćice , članovi plesne hip- hop skupine „SKY“ žele Vam ČESTIT BOŽIĆ i SRETNU I USPIJEŠNIJU NOVU GODINU! Veliko HVALA svima koji ste svih proteklih pet godina bili naša prekrasna publika što ste i sinoć pokazali i nagradili nas velikim i burnim aplauzom, naglasili su.

Autor: Moca/photo: novagradiška.com

 

Komentari
Prethodni članak“Fotkaj srcem” i promocija spota “Stvarno nestvarno”
Sljedeći članakNovogradiški Quad Božićnjaci