Novootvoreni trgovački lanac NTL sinoć 21.12.2011.god. je unatoč velikom prostoru bio malen za mnogobrojne posjetitelje već najavljene akcije „FOTKAJ SRCEM“ i promocije spota „Stvarno nestvarno“ u autorizaciji Husa i Parnog Valjka.

Naime, NTL je velikodušno ustupio prostor udruzi „ Hrabro dijete“ iz Nove Gradiške i time se uključio u ovu još jednu u nizu akcija provedenh za istu udrugu. Program je započeo u 18 sati gdje je sve nazočne pozdravila predsjednica udruge Jasminka Žužić, a Alen Kocić – Koc je pohvalio svu djecu sudionike akcije „Fotkaj srcem„. Primljeno je više od 450 fotografija iznimne kvalitete čija će postava trajati još nekoliko dana, a najbolje dvije fotografije sponzor VIP nagradio je s mobilnim telefonima, ostale najbolje fotografije nagrađene su prigodnim nagradama. Samo promotivno prikazivanje spota „Stvarno nestvarno“ sve nazočne je itekako zainteresiralo, jer gledajući sve te snimke oboljele djece nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim. Svaka pohvala našem renomiranom sastavu „Parni valjak“ koji je prepoznao problematiku svih oboljelih od malignih bolesti i njihovih obitelji i na ovaj način pomogli da se probudi svijest svih nas, pogotovo u ovo predblagdansko vrijeme kada je svako dobro dijelo, ma koliko malo ili veliko bilo, uvijek „DOBRO DJELO“ koje će već naći put do onih kojima je itekako potrebna. Stoga se organizatori, članovi udruge „ Hrabro dijete „ zahvalju svima koji su odvojili svoje vrijeme i sinoć došli i pozdravili ovu hvale vrijednu humanitarnu akciju.

Predsjednica udruge Jasminka Žužić se tako zahvalila djeci na poslanim fotografijama, njihovim roditeljima , O. Š. „Ljudevit Gaj“ i „Mato Lovrak“, Gradu Nova Gradiška, Radiju Nova Gradiška, Vip-u, RIMC d.o.o.,načelniku općine Stara Gradiška, Mažoretkinjama  Grada Nova Gradiška, te članovima „ Parnog Valjka“ koji su unatoč lošim vremenskim uvijetima i pretrpanosti svojim obvezama ipak došli i promovirali spot posvećen udruzi „Hrabro dijete“ odnosno svoj toj hrabroj djeci kojima je ta opaka bolest nametnuta i ukrala djetinjstvo. Programu su se uključile i Novogradiščanke članice Zumba  kluba iz Slavonskog Broda  koje su zabavile sve prisutne. Svi koji su pomogli radu ove udruge i uključili se u realizaciju humanitarne akcije dobili su zahvalnice. Djeca oboljela od malignih bolesti kojih je nažalost po zadnjim statistikama najviše baš s područja našeg novogradiškog kraja zahvaljuju se svima koji vjeruju i misle na njih te poručuju „HVALA – UZ  VAS NISMO SAMI“ !

Autor: Moca/photo: brodportal.hr

Komentari
Prethodni članakPotpisani dodaci ugovoru na projektu Regionalnog vodovoda Davor – Nova Gradiška
Sljedeći članak“Tajanstveni vilinski svijet” – plesni dar našem gradu