Ono što su naši najmlađi sugrađani danas imali priliku vidjeti i doživjeti u gradu ne pamte ni stariji stanovnici Nove Gradiške.

Negdje iza 11:00 sati u ulici Slavonskih Graničara se pojavila kolona kvadova i djedova Božićnjaka za upravljačima tih vozila. Naime članovi Quad kluba “LOTUS” su došli na origimalnu ideju i današnji dan obilježili tako da su organirirali svojevrsnu Quad Božićnaci vožnju ulicama našeg grada. Naravno da bude sve u skladu sa blagdanskim vremenom u kojem jesmo bilo je tu i slatkih darova za sve pa i za one malo starije koji su se našli u to vrijeme u glavnoj ulici izmamljen je i po neki osmijeh uz odobravanje a na radost najmlađih. Da ne bi sve ostalo na tome članovi kluba su se potrudili i organizirali posjet dijeci sa posebnim potrebama te u krugu njihove Udruge darovali toj djeci poklone za Božićne blagdane. Bilo je tu i suza radosnica i naravno neizostavno razgledanje Quad vozila. Nakon kratkog zadržavanja u Udruzi, članovi kluba su organizirali posjet i darivanje djece članova Kluba, uz nezaobilazno konzumiranje toplih napitaka cijela akcija je potrajala do kasnih poslijepodnevnih sati.  Treba napomenuti da je sve to osnišljeno i izorganizirano od strane samih članova Quad kluba „LOTUS“, čime su još jednom pokazali da  za malo pažnje i izmamljeni smiješak ne treba previše osim dobre volje i puno entuzijanizma.

Sve pohvale Quad klubu “LOTUS” i njihovim članovima te se nadamo da će i naš grad dobiti svoju posebnost u ovim blagdanskim danima poput Bjelovara ili Požege koji već tradicionalno imaju Božićnjake bikere.

Autor: Moca/photo: novagradiška.com

 

Komentari
Prethodni članak“Tajanstveni vilinski svijet” – plesni dar našem gradu
Sljedeći članakNajave božićnih koncerata u novogradiškom kraju