Danas je u Hotelu kralj Tomislav u Novoj Gradiški održan svečani domjenak za novogradiške obrtnike i poduzetnike. Riječ je o druženju kojega je kao zahvalu za njihov trud i rad organizirao grad Nova Gradiška.

Nakon okupljanja poduzetnika, prisutne je pozdravio gradonačelnik Vinko Grgić:

– Svima vama hvala na trudu i radu kojeg ulažete kako bi vaše tvrtke poslovale što bolje. Ipak vi zapošljavate značajan broj ljudi. Mi kao gradska uprava trudimo se olakšati vam administrativne barijere, da što lakše ishodite potrebnu dokumentaciju. Vjerujem da će vam 2017. godina biti još uspješnija, da ćete ostvariti željene rezultate. Mi vam stojimo na raspolaganju. Cilj ovakvih okupljanja je razmjena mišljenja i iskustava. 

Gradonačelnik Grgić osvrnuo se i na rad gradske uprave:

-Naša godina praktički je počela u srpnju kada smo izglasali proračun. Tek se tada počelo ozbiljno pregovarati o nekim projektima. Neke smo uspjeli u tih nekoliko mjeseci realizirati, a neki će biti realizirani u skorije vrijeme. Jedan od njih je predugovor kojega smo potpisali s jednom tvrtkom koja planira otvoriti pogon u Industrijskom parku. S još nekoliko pregovaramo, a vjerujem da će se sve realizirati. Isto tako, iza nas je godina u kojoj smo imali prijevremene lokalne izbore u Novoj Gradiški, ali isto tako i prijevremene izbore na nacionalnoj razini. Bez obzira što smo dolazimo iz različitih političkih opcija, najvažnija je suradnja, kako bi konačno pronašli rješenja za sprječavanje odlaska ljudi, posebno mladih.

Na kraju, hvala svim sugrađanima, poduzetnicima, udrugama, sportašima, umjetnicima, te braniteljskim udrugama koje djeluju u Gradu. Želim svima uspješnu 2017. godinu.

Komentari
Prethodni članakBožićni koncert KUD-a “Vrbje” i gostiju / photo
Sljedeći članakZašto muškarci trube ženama? Odgovori bi vas mogli iznenaditi