Ženama se često događalo da im muškarci trube iz automobila kada ulicom prolaze pokraj njih. Nekima odgovara da se na njih obraća pažnja dok druge to živcira.

Mnogi se pitaju koji je točno razlog da muškarci trube za ženama? Je li u pitanju dobar izgled ili nešto dobro? Korisnici Reddita odlučili su iznijeti razloge zašto trube ženama, piše Daily Mail.

Neki su to radili kako bi impresionirali prijatelje dok su drugi to radili jer im je bilo dosadno tijekom posla. Neki objašnjavaju pak kako su neki putnici u automobilu znali potrubiti samo da bi osramotili vozača. 

– Kao sin muškarca koji trubi curama, mogu kazati da to radi kako bi se našalio s ljudima u automobilu – odgovor je jednog korisnika Reddita.

Ipak, ima i onih koji trube jer tako žele da se djevojka osjeća dobro. Drugi pak kaže kako trubi curama kako bi znale da su “izvan njegove lige”.

Nekima je to, tvrdi jedan od korisnika, način da ženi pokažu da je atraktivna za što bi im trebalo hrabrosti kada bi to željeli učiniti osobno. Za to im služi truba na automobilu.

Komentari
Prethodni članakSvečani domjenak za novogradiške poduzetnike /foto
Sljedeći članakAPPRRR izdaje odluke o dodjeli sredstava iz Mjere 4