U sklopu manifestacije “Advent u našem gradu” sutra započinje tradicionalni novogradiški Adventski sajam.

Mjesto održavanja sajma je Društveni dom Nova Gradiška, početak sajamskih aktivnosti predviđen je od 9 sati ujutro, a svečano otvorenje sajma odvit će se točno u podne. Kao i dosadašnjih godina brojni izlagači predstavit će sutra svoje proizvode i usluge, a sajam će upotpuniti i kulturno umjetnički program. U prijepodnevnim satima nastupit će Dječji vrtić Nova Gradiška, dok će poslijepodnevne sate Adventskog sajma upotpuniti nastupi KUD-a Mala i Folklornog ansambla mladih KUU Cernik. 

Drugi dan Adventskog sajma započinje u petak u 8 ujutro, od kada će posjetiteljima osim kupnje na štandovima biti ponuđeni i brojni popratni sadržaji. Osim kreativne radionice za djecu koju će provoditi Društvo naša djeca, prijepodne će začiniti i nastupi HKUU Trenk, te plesači Plesne skupine Marine Mihelčić. Točno u podne sajam će posjetiti u Djed Božićnjak nakon kojeg će posjetitelje zabavljati Folklorni ansambl mladih, Udruga matice hrvatskih umirovljenika, a nešto kasnije i KUD Drežnik.

Dvodnevni program ovogodišnjeg Adventskog sajma zaokružit će house party poznatog DJ-a Yakke pod nazivom Sretan Božić i Nova Gradiška u novogradiškom parku od 17 do 21 h. 

Komentari
Prethodni članakSvakako pogledajte: Večeras na HRT-u film o Miri Gavranu
Sljedeći članakPRONAŠLI JOJ ČETIRI RAKETNA BACAČA -Raketni bacači?! Pojma nisam imala, mislila sam da su pršuti