Svim dragim prijateljima, curama i dečkima s Radija, našim poslovnim prijateljima, glazbenicima, tamburašima i pjevačima koji su uvijek tu kad nekom zatreba pomoć, kolegama novinarima iz drugih medija, dragim slušateljima i čitateljima, našim penzićkama, Sekama, Udruzi “Hrabro dijete”, kao i svim članovima Udruga, političarima i svima Vama vjernim prijateljima, ne zamjerite neki ako nekog nisam imenovala, a ima ih zaista puno i zbog toga se osjećam najsretnije na svijetu, želim od srca svako dobro, puno sreće, manje briga, više novca, ako se može, naravno, ali najviše od svega dobrog zdravlja, jer sve ovo ne možete ostvariti ako nemate zdravlja!

Svim dragim prijateljima, curama i dečkima s Radija, našim poslovnim prijateljima, našim dragim glazbenicima, tamburašima, pjevačima koji su uvijek spremni pomoći kad ih zovemo, kolegama novinarima iz drugih medija, dragim slušateljima i čitateljima, našim penzićkama, Sekama, Udruzi Hrabro dijete, kao i svim članovima ostalih Udruga, političarima i svima Vama vjernim prijateljima, ne zamjerite neki ako nekog nisam imenovala, a ima ih zaista puno i zbog toga se osjećam najsretnije na svijetu, želim od srca svako dobro, puno sreće, manje briga, više novca, ako se može, naravno, ali najviše od svega dobrog zdravlja, jer sve ovo ne možete ostvariti ako nemate zdravlja!

Dakle, oni koji nisu našli “komade”  s kojima će provesti život – neka što prije nađu, jer je dobrih komada sve manje! Oni koji nemaju posla neka ga u ovoj 2013. dobiju. Oni koji su zločesti, ljuti i negativni nek se izliječe od te zaraze, neka pronađu mir u sebi, jer je zaista teško živjeti sa toliko zloće i negative u sebi.

Oni koji su bolesni neka nam ozdrave…..pomozimo im da žive….

Oni koji nisu više s nama, koji su izgubili rat u bitci za život, uvijek žive u našim srcima i sjećanjima. Oni  su naši anđeli, neka nas paze i čuvaju, jer se počesto ne znamo sami sačuvati.

Borimo se za sebe, za našu budućnost, za našu djecu, za naš Grad, najljepši Grad na svijetu. Borimo se za naša sela i Slavoniju, za našu zemlju. Prestanimo ratovati i svi zajedno bez obzira na vjeru, boju kože i nacionalnu pripadnost, političku opredjeljenost ujedinimo ljubav i pronađimo put kojim ćemo izgraditi svjetliju budućnost i bolji život nama i našoj djeci.

Prelomite u sebi bijes, srdžbu i zlo, oprostite jedni drugima!

Pružite mir svima i budite  prijatelji, ali prije svega se poštujte!

Maknite iz svog srca predrasude!

Ne dižite se iznad ljudi koji možda nemaju materijalni i “klasni” status.

Oni u sebi imaju bogatstvo duše, dobrote i mira kakvo niti jedan novac na svijetu ne može kupiti. Volite život, volite svaki dan kad se probudite jer je to dar s neba i zapamtite – samo se jednom živi…..

Zato živite  život i uživajte. Radujte se sitnicama jer velike stvari ne čine sreću….stoga Narode moj, kojeg toliko volim i obožavam, kojem beskrajno vjerujem …..Neka Vam je sretna ova Nova 2013.

Autor: Đurđa Aleksić/photo: arhiva

Komentari
Prethodni članakDramatičan kraj prvog državnog prvenstva u Novoj Gradiški
Sljedeći članakTragična nesreća – mladić iz Zapolja bacio se pod vlak