Sajam vjenčanja u Novoj Gradiški svima je već poznata manifestacija, koju organizira Ljiljana Šoch vlasnica salona vjenčanica Exclusive, kojoj ambicija i ideja očito nenedostaje.

Udružili su snage i sinoć mali poduzetnici našega kraja i organizirali prvi Exclusive Bridal Show, u moderno uređenom salonu vjenčanica Exclusive.

Okupile su se tako mladenke, kume i moralne podrške na jednome mjestu kako bi premijerno pogledale novu kolekciju Eddy K Milano vjenčanica, a ujedno išle u korak s trendovima vjenčanja, koji se, iz godine u godinu itekako mijenjaju, a naši mladi poduzetnici žustro ih prate.

Čipka, til, veo, bež, bijela, roza, zatvorena, otvorena…moglo se vidjeti haljina po baš svačijem ukusu. Jednostavne, a lijepe, ili ipak one za “princeze”. Salon vjenčanica Exclusive ponudio je raznovrstan izbor haljina talijanskog ”kralja čipke”. 

Uz haljine, prikazane su i frizure, šminka, a i neizostavni nakit, koji je u jednakoj mjeri plijenio pažnju budućih mladenki.

Osim ugodnog društva i svježih modnih trendova, dame su mogle saznati sve informacije koje su ih zanimale i po pitanju organizacije svadbe, jer brojni stručnjaci izdvojili su svoje vrijeme kako bi im pomogli.

Što se nosi, kakvi su trendovi, ako ste propustili reviju, počastite se fotografijama u nastavku, jer definitivno imate što za vidjeti.

Komentari
Prethodni članakMladi vinar Franjo Matijević iz Zapolja bolji od iskazanih francuskih vinara u Parizu
Sljedeći članak„Sarmijada i provijada“: Najbolju sarmu skuhali učenici Industrijsko obrtničke škole, naj majstori za proju „Trenkovci“ / foto