Novogradiščani još jednom dokazali kako imaju znanje za državnu razinu natjecanja

Jučerašnje, 13.međužupanijsko natjecanje učenika u zanimanjima vodoinstalater i instalater grijanja i klimatizacije, u domaćinstvu novogradiške Industrijsko-obrtničke škole, još je jednom opravdalo leit motiv škole i potvrdilo, kako zahvaljujući stručnom, visoko educiranom kadru i europskim obrazovnim standardima, uistinu priprema učenike za sve izazove tržišta rada.

Potvrdili su to i jučerašnji konačni rezultati natjecanja  kojima su se škola i njeni učenici zasluženo plasirali na državnu smotru znanja 11.i 12.travnja, ponovno u domaćinstvu novogradiške Industrijsko-obrtničke škole.

U zanimanju vodoinstalater novogradiški učenici Tihomir Čalić i Josip Juraković osvojili su 185 bodova i plasirali se na visoko drugo mjesto. Danijel Bićanić i Toni Krnjajić, također učenici novogradiške Industrijsko obrtničke škole, u zanimanju instalater grijanja i klimatizacije, s ukupno sovjenih 133 boda, osvojili su peto mjesto.Znanje će na najvišoj državnoj razini, zahvaljujući osvojenim rezultatima, u mjesecu travnju, demonstrirati učenici Industrijsko-obrtničkih škola iz Slatine, Karlovca, Siska, Slavonskog Broda i naravno, Nove Gradiške, kada će, najuspješnije, još jednom, kao izniman domaćin, ugostiti naša škola.
Upravo stoga, narednih dana, na ovom mjestu, očekujte i svojevrsni portret i životopis škole, kroz koji ćemo predstaviti sve najvrednije pojedince, jer školu čine ljudi, ali i uspjehe i projekte u proteklih, značajnih 125 godina staža.

Autor: Simonida Tarbuk

 

Komentari
Prethodni članak“Clarum” d. o. o. – sinonim za kvalitetan proizvod
Sljedeći članakVrijeme godišnjih skupština