Ako vas put nanese u Staru Gradišku pripazite na jučer postavljene znakove, napisao nam je jutros jedan naš čitatelj.

Kaže, je li pogriješio onaj tko je postavljao znakove ili se šablonski držao nekog projekta manje je važno jer ako dolazite iz smjera škole i skrenete lijevo nije nikakav prekršaj i u tome smjeru ulica je jednosmjerna. Međutim, ako u tom trenutku iz smjera mosta naiđe policajac, vidjet će znak koji vi ne vidite i vjerojatno će smatrati da ste u prekršaju.

Za nadati se da će netko reagirati, jer ovo, je, nažalost, slika naše današnjice, ističe.

U istoj ulici je i staza s krive strane pa danas, sutra kada se netko useli u nove zgrade morat će prelaziti ulicu kako bi došao do stana (ako ima logika trebala je biti do zgrada).

I još nešto, kombiji vozila ,dostave i sl. trebaju pripaziti da ne „pokupe” balkone na tim istim zgradama, jer malo “strše” prema cesti.

Nedugo nakon objavljenog članka, reagirali su djelatnici Policijske uprave brodsko posavske. Evo priopćenja glasnogovornice Kate Nuić:

– Policijski službenici su odmah po uočavanju reagirali u vezi nepropisno postavljenog znaka jučer u poslijepodnevnim satima. Kontaktirali su načelnika Općine (u ovom slučaju vlasnik je Općina Stara Gradiška), podsjetivši ga na obvezu obavještavanja tvrtke, koja je postavljala prometne znakove, a koja je dužna ukloniti uočenu nepravilnost.

Napominjem, da se očekuje tehnički pregled spomenute ulice, kojom se još uvijek ne odvija promet, te nije bilo ugrožavanja sigurnosti prometa.

 

 

Komentari
Prethodni članakProdajem više komada svinja 55kg – 035/345-435
Sljedeći članakZajednička avantura ili nešto gore? Jučer nestalo četvero tinejdžera