Razvoj digitalnog toolkit-a za podršku u lokalnom radu s različitim skupinama

 

Predstavljamo digitalni toolkit, alat izrađen u sklopu projekta „ Snaga lokalne zajednice UP.04.2.1.11.0245. Priručnik pruža metode, teorijska znanja i radne materijale potrebne za osmišljavanje, pripremu i provođenje aktivnosti neformalnog obrazovanja. Izrađenim toolkitom povećana je dostupnost ovog tipa obrazovanja te su ojačani lokalni OCD-i na našem području za rad s korisnicima. 

Na ovaj način želimo unaprijediti kapacitete organizacija civilnog društva za pružanje učinkovitog odgovora na potrebe lokalne zajednice u kriznim situacijama. Ovako izrađen toolkit predstavlja inovaciju u radu s korisnicima na našem području jer ono što je standard u zemljama EU postaje dostupno i na našem području. 

Toolkit je dostupan u digitalnoj verziji te ga možete preuzeti na linku ispod. 

NAZIV: NEFORMALNE METODE UČENJA KAO PODRŠKA U RADU S RANJIVIM SKUPINAMA

PRIRUCNIK – Neformalne metode ucenja

Podsjećamo, projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Vrijednost projekta je 496.325,00 HRK, odnosno 65.873,65 €. Trajanje projekta je 15 mjeseci , a intenzitet potpore je 100%. 

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Novogradiške udruge za promicanje lokalne uprave i samouprave. 

Komentari
Prethodni članakOtvorena izložba istaknutog hrvatskog slikara Vatroslava Kuliša „Metamorfoze”
Sljedeći članakBRZI I ŽESTOKI 10: Večeras u kinu pogledajte posljednje poglavlje jedne od najpoznatijih globalnih franšiza u kinematografiji