Potaknut komentarima pojedinih disidenata, ispod teksta “Bahatost ili dvoličnost gradonačelnika Željka Bigovića?”, koji nadasve nadahnjuju u pisanju novih tekstova, odlučio sam u blic tekstu obznaniti nekoliko stvari o kriminalcima sa Radija.

Istina je da sam ja, Željko Siladi carinik koji je prvo bio suspendiran u službi zbog “navodnog propusta 56 litara vina”, i oštetio sam “navodno” državni proračun za nepunih 200 kn u 6 mjeseci policijskog tajnog praćenja. Istina je da se protiv mene vodi sud u Osijeku zbog te stvari, podignuta je  optužnicea od POUSKOK Osijek. U istom postupku se vodi sud protiv 35 carinika i policajaca koji su u 6 mjeseci policijskog praćenja Uskoku prijavljeni od Policijske Uprave Brodsko-Posavske za “teško” oštećenje državnog proračuna za punih čak 8 tisuća i 884 kune http://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo-koliko-je-pokradeno-u-akciji-kojom-se-hvalio-uskok-35-carinika-i-policajaca-otudjili-8884-kune/620410.aspx

Istina je da me je Carinska Služba oslobodila, a da sud  u Osijeku već četiri godine stoji na mjestu sa samo jednim ročištem o potvđivanju optužnice. Cijelu optužnicu na žalost ne smijem podignuti jer se moji bivši kolege vjerojatno s tim ne bi složili.

Istina je da sam dobio otkaz nakon toga u Carini , ali zbog sukoba interesa jer sam postao hrvatski poduzetnik, vlasnik Radio Psunja d.o.o., a nisam to smio učiniti kao državni službenik. Po Carinskoj upravi sam trebao biti samo državni “uhljeb”, a ne ujedno i puniti taj isti proračun sa porezima i prirezima od poduzetničkog duha.

Istina je da je za prošlu tvrtku Radio Nova Gradiška svoju nevinost u sudskim postupcima dokazuje samo Đurđa Aleksić – sada Siladi, kada pravomoćne presude budu, izvijestiti ćemo vas o tome. Za sada nema pravomoćne presude, već nekoliko oslobađajućih, s obzirom da su nju optuživali kad god se netko “potepe.”

Bivši Radio je imao 16 zaposlenika sa milion kuna godišnjeg prometa, nije niti čudo što je propao. Sami izračunajte koliko je to opterećenje tvrtke i koliko se tu može novaca “muniti”. Pogotovo kada si morao vratiti dvije zaposlenice te bivše tvrtke koje su dobile otkaz, pa sudskom presudom ponovno vraćene na posao i isplaćeno im je cca 500 tisuća kuna odštete jer im je direktor Ivan Prpić nezakonito dao otkaz, pa su onda od jadnih milijun kuna “bijednici” sa radija morali odmah dati 500 tisuća kuna ( Zlati Pazman Petrić i Miri Sekulić) pa više ni oni nisu imali za tekuće poslovanje.

Ostali djelatnici za ništa nisu odgovarali, a niti neće. A nisu baš bili toliko “čestiti i pošteni” kakvim se prikazuju, još uvijek.

Znači po ovome smo živi kriminalci Đurđa i ja.

Danas imamo iza nas i “mutne” poslove u Udruzi Hrabro dijete, koje je čestiti bivši tajnik Alen Kocić na sva usta sa Đanom Atanasovski promovirao i blatio po medijima.

I tu se pokazalo da je sve čisto i uredno i Udruga dalje radi i pomaže jadnoj i bolesnoj djeci koje je napala nazloćudnija bolest 21 stoljeća.

I mi imamo sudski proces povodom Udruge Hrabro Dijete o kojima ćemo vas također izvijestiti kada bude pravomoćno završen, bio pozitivan ili negativan po nas.

Jednostavno neutaživa lakomost Šitumovih za novcima, iako su izgubili dijete, nema granica.

S druge strane neutaživa medijska samoljubljivost bivšeg tajnika Alena Kocića također nema granica.

Vidljiv je način kako je iskoristio medijsku pozornost pa se sada privatno bavi snimanjem filmova i priloga većinom na crno, a u vojnoj mirovini je pod šifrom PTSP-a,  koju mu je vjerojatno tatica doktor sredio. O tome Policija Nova Gradiška nema interesa za provjeravanjem iste, bez obzira što je taj čovjek “možebitno” oštetio državni proračun za milijune kuna, no to nikoga nije briga jer njemu je to dozvoljeno, on je Alen Kocić.

Zašto bi se netko bavio pronevjerama milijuna kuna, lažnim mirovinama, kada lako može kazniti baku na pijaci što prodaje jaja na crno koja je svojim radom i trudom uzgojila.

Čitajte sada i komentirajte što god želite, dragi naši posjetitelji portala o nama velikim kriminalcima sa Radija koji se bore za svoja radna mjesta, i uredno pune državni proračun, ali u slijedećim tekstovima pišemo o ultra kriminalcima, jer mi smo “samo veliki kriminalci”.

Ultra je ipak puno više od toga!

 

P.S. otkrivamo slijedeća dva naslova koja očekujte sa znatiželjom

1. Pojedini mediji kao paraziti gradskih financija – Sliku svoju ljubim – mediji 2

2. Stara ljubav zaborava nema! – Zmija u njedrima 2 – mediji 3

Autor: Željko Siladi

Komentari
Prethodni članakNovogradiščanka Žaneta Ratković Feng Shui savjetnica
Sljedeći članakKrenula izgradnja u Novoj Gradiški – tvornice KLIMAOPREMA d.d.