Danas je velik dan za našu medijsku kuću. 23. rujna daleke 1967. godine s emitiranjem programa počeo je Radio Nova Gradiška i traje već neprekidno punih 50 godina.

Svih ovih godina živjeli smo i radili za vas, svirali, pričali, bili s vama u svim vašim trenutcima. Zajedno prošli puno toga, lijepe i sretne dane, ali i dane Domovinskog rata. Uvijek željeli biti i nadamo se, ostvarili, biti radio sa srcem i dušom.

Ovu veliku obljetnicu i naš rođendan želimo proslaviti sa svima vama. Pozivamo vas sutra, 24. rujna na veliku proslavu koja će biti održana na našem središnjem gradskom trgu u Novoj Gradiški. Svojom svirkom od 17,00 pa sve do kasnih večernjih sati razveselit će nas Tamburaški sastavi “Satir” i “Tkanica”, “Vagabundo band” i“Jocker band” Nova Gradiška. Gosti su večeri Tamburaški sastav “Fijaker” iz Osijeka. Bit će ića i pića, ali i dosta vrijednih nagrada koje su osigurali naši vjerni sponzori, poslovni suradnici.

Sutra ćemo se sjetiti svih onih ljudi koji su dio svoga radnoga vijeka uložili u ovaj radio, među njima i pokojnog Rajka Aleksića, čovjeka koji je živio i radio za radio.

Budite s nama sutra od 17,00 sati na središnjem gradskom trgu, proslavite s nama naš rođendan, a mi ćemo vam ljubav i povjerenje nastojati uzvratiti i u sljedećim danima i godinama.

Komentari
Prethodni članakAkcija “Zdravi koraci” pokrenula mlade Novogradiščane/ Foto
Sljedeći članakVUTEKS SLOGA PORAŽENA U NOVOJ GRADIŠKI/ Foto