Jedan od najvećih moto susreta u Slavoniji započeo je sinoć na izletištu Strmac, popularni, već tradicionalni 22. Moto susreti.

Bajkeri i vrele gume, a uz njih Rock’n’Roll, pivo, roštilj, kampiranje… Posjetitelje je dočekala odlična hrana, hladno piće, prostor za kampiranje i razni drugi sadržaji, a u večernjim satima atmosferu su žestokom svirkom dodatno zagrijali domaći novogradiški band „Rockeri“.

Sjajno je publika reagirala i na “Jocker band” čije su stihove pjevali u glas. Na Strmcu su se okupilo više od 20 moto klubova iz Hrvatske i nekoliko zemalja u okruženju. Parking za motore bio je popunjen do zadnjeg mjesta, a tražilo se mjesto više ispod šatora i okolnih ponuđača sokova, piva i ćevapa i ostale hrane.

Dobar provod nastavlja se i danas, jer je subota predviđena za glavna događanja – utrka ubrzanja na južnoj obilaznici, navečer, moto igre, sexy dance show, hostese i legendarna grupa „Hladno pivo”. Predgrupa su Slovenci “Killerface” koji će otvoriti večernji program, a do večeras počastite se fotogalerijom u nastavku.

Komentari
Prethodni članakEkipa iz snova: Na ljetovanju nam je bilo super, idemo opet!
Sljedeći članakNe morate na more: Jeste li znali da možete ljetovati u samostanu u Cerniku za 165 kuna po danu?!