Nezadovoljni načinom rada predsjednika Stožera za obranu hrvatskog sela, prosvjednici šireg područja Nove Gradiške danas su sazvali presicu u kojoj su se ogradili od bilo kakvih političkih igara.

-“Tu smo, pratili smo stožer i slušali Pokrovca dok nismo došli do nekih provjerenih informacija i želimo prenijeti poruku da nismo Pokrovčeve marionete. Stojimo uz Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, ne idemo u blokadu i ne želimo sudjelovati u političkim blokadama. Ovdje smo 7 dana i ako treba bit ćemo još, ovdje smo radi seljaka i Slavonije. Za one koji pričaju, da su se prosvjednici iz Nove Gradiške povukli, pozivamo da dođu i vide, još smo tu.” – navela je Agica Ferić ispred okupljenih poljoprivrednika

Poljoprivrednici ostaju uz Sindikat zaposlenih u poljoprivredi Slavonije i Baranje, te očekuju pregovore s resornom ministricom.

-“Nismo znali što se sve događalo, ali sindikat je taj koji će stati nadamo se uz seljaka, stoga smo i mi uz sindikat. Mi smo za pregovore, nismo ucjenjivači, stojimo iza svojih riječi, politika nas ne zanima i nismo ničije marionete.”

Cijelu presicu poslušajte u tonskom zapisu ispod teksta.

 

Komentari
Prethodni članakDani HURIN-a: „Zlatni mikrofon” za emisiju „Sjećanja” dr. Radomira Dumičića
Sljedeći članakAktivnosti policije u prometu: Kod 574 vozila utvrdili 401 prekršaj