Iza Biciklističkog kluba “Psunj” još je jedna uspješno odrađena i odvezena “Proljetna biciklijada”.

Bicikliranje je rekreacija koja nedvojbeno ima brojne zdravstvene dobrobiti – fizičke i mentalne. Ova aktivnost koristi svakom organu u našem tijelu, a istovremeno osnažuje duh, podiže raspoloženje i jača energiju. Stoga ne čudi što je i ove godine biciklijada okupila više od stotinu naših sugrađana svih životnih uzrasta. Uz članove kluba, pridružili su im se i oni najmlađi, uzrasta pet, šest godina pa sve do one srednje i nešto malo vremešnije generacije naših sugrađana.

-“Kao i svake godine, dolaskom lijepog vremena svi smo željni druženja i ponovno se aktivirati i ova naša “Proljetna biciklijada ” idealna je prilika za krenuti u sezonu. Vrijeme ne može biti bolje, skupio se veliki broj sudionika i ono što posebno veseli je veliki broj djece i tempo će biti prilagođen njima.  Put nas vodi na izletište Strmac gdje je osigurano piće i hrana, penjanje po umjetnoj stijeni u suradnji s HPD Strmac Nova Gradiška i HGSS-om, druženje i još koješta.” – rekao je predsjednik BK “Psunj” – Ivan Smoljanac

Kao i svake godine “Proljetnoj biciklijadi” pridružili su se u službenici Policijske postaje Nova Gradiška.

Vrlo brzo sve zaljubljenike očekuju i nove avabnture, iz  BK “Psunj” poručuju da uskoro slijedi i tradicionalna “Posavska biciklijada”.

Komentari
Prethodni članakU Novoj Gradiški održani „Dani tehničke ispravnosti motocikala 2024“
Sljedeći članakSutra u Novoj Gradiški: Smotra šetanih kola “Oj, Gradiško, ravno polje”