Hrvatski laburisti, ogranak Nova Gradiška, poslao je redakciji Radija Nova Gradiška sljedeće priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti.

Priopćenje za javnost

HRVATSKI LABURISTI IDU SAMI NA LOKALNE IZBORE

Zbog špekulacija koje se još uvijek pojavljuju u dijelu anonimnih poziva pojedinaca, kako u središnjicu stranke tako i ogranku, Hrvatski laburisti – Stranka rada Nova Gradiška još jednom naglašavaju, kako na lokalne izbore za grad Novu Gradišku, Hrvatski laburisti izlaze samostalno.

Istina je da su Hrvatski laburisti dobili ponude od  tri političke opcije u gradu Nova Gradiška gdje im je ponuđena predizborna koalicija na koju su se zahvalili na suradnji i za ponuđeno povjerenje, budući da  je stav središnjice i ogranka Nova Gradiška da  Hrvatski laburisti izlaze samostalno na lokalne izbore. Isto tako želimo ukazati na pojedince kojima je izgleda zadaća i cilj  da nas pokušaju prikazati kao  saveznika i politički satelit Kukuriku koalicije samo zato što smo se pojavili, kao i neke druge stranke na novogodišnjem domjenku koji je organizirao SDP.

Zabrinuti smo, kao i većina građana, stanjem u našem gradu za koje vlast očito nema rješenja, a bojimo se da ga ne može imati jer vlast brine za sebe, a ne za građane.

Nepotizam i klijentelizam osnovni je model upravljanja javnim tvrtkama pa su i rezultati očekivani. Nezaposlenost u Brodsko-posavskoj županiji i Novoj Gradiški nezaustavljivo raste, a gubitci u javnim tvrtkama sve su veći.

 

Predsjednik ogranka Hrvatskih laburista Nova Gradiška
Vlatko Greiner

 

Autor: Vlatko Greiner

Komentari
Prethodni članakNakon duge bolesti preminuo dugogodišnji sportski djelatnik, naš dragi prijatelj Ivo Petranović
Sljedeći članakŽustre rasprave na teme legalizacije i uzgoja svinja u Starom Petrovom Selu i Vrbju