Dragi naši,
pozivamo vas na još dvije besplatne tematske radionice za djecu, radionicu kamišibaj kazališta i likovnu radionicu, koje će se održati pod stručnim vodstvom Nikoline Manojlović Vračar, nagrađivane spisateljice i akad. slikarice.
Veselimo se zajedničkom druženju uz priče, bajke i basne!
NEDJELJA, 13. 8. U 18:00 SATI
Povodom Novogradiškog glazbenog ljeta Pučko otvoreno učilište „Matija Antun Relković“ je u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Nova Gradiška i Gradom Nova Gradiška raspisalo natječaj za najbolju priču za djecu (kratku priču, bajku, basnu) čiji je sadržaj namijenjen djeci predškolskog uzrasta i učenicima nižih razreda osnovne škole.
Temeljem žiriranja odabranih priča napravit ćemo pričaonicu te radionicu kamišibaj kazališta na temu odabrane priče/bajke/basne.
Nakon prve radionice slijedi likovna radionica.
Zainteresirane za sudjelovanje na radionici molimo da se prijave putem e-pošte na [email protected] ili na tel. 035/637 –799.
Događanje u organizaciji POUMAR-a održat će se u Gradskom parku, a u slučaju kiše u Domu
kulture.
Radionice su dio programa Kulturno-umjetnički kutak (KUK) koji su ove godine u okviru Novogradiškog glazbenog ljeta organizirali Turistička zajednica Grada Nova Gradiška i Grad Nova Gradiška u suradnji s gradskim ustanovama.
Komentari
Prethodni članakNovogradiški policajci spriječili ozljeđivanje muškarca, otuđio uređaj za pranje prednjih svjetala
Sljedeći članakTražiš posao? Evo što se nudi na području Nove Gradiške i okolice