Upravni odjel za razvoj i EU integracije Brodsko posavske županije organizirao je Uvodnu konferenciju projekta „Malo poduzetništvo – velike mogućnosti“ sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt „Malo poduzetništvo velike mogućnosti“ provodi Brodsko-posavska županija, zajedno s CTR- županijskom Razvojnom agencijom, Pučkim otvorenim učilištem Auto moto centar Nova Gradiška, te Industrijskim parkom Nova Gradiška. Cilj je poticanje zapošljavanja u poduzetništvu kroz edukacije o samozapošljavanju, unaprjeđenje poduzetničkih znanja i vještina te jačanje kapaciteta donositelja odluka u području poslovnog razvoja. U okviru projekta bit će proveden program usavršavanja za samostalnog poduzetnika u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški, namijenjen nezaposlenim osobama, zatim trening za poduzetnike iz menadžmenta, marketinga, E poslovanja i upravljanja ljudskim potencijalima, te trening za donositelje odluka u zajednici iz strateškog i operativnog planiranja, privlačenja investicija i financiranja iz strukturnih i kohezijskih fondova. Samim projektom će se promovirati i poduzetništvo, te njegova važnost za razvoj cjelokupnog gospodarstva.

 

Iz  županijskog Upravnog odjela za razvoj i EU integracije pozivaju zaintereisrane za sudjelovanje u programu usavršavanja za samostalnog poduzetnika da se jave sa zamolbom i životopisom do 24. siječnja na adresu Pučko otvoreno učilište Auto moto centar Nova Gradiška, Kožarska 2. Više informacija na broju 035 346 610.

Komentari
Prethodni članakVeliki skup male vrijednosti
Sljedeći članakBlagoslov vinograda i fešta “do zore” (photo)