Rukometaši Nove Gradiške  izgubili su od rukometnog kluba Kozala,  34-36 (16-14).

U prvih 15 minuta momčadi se izmjenjuju u vodstvu. Brzim kontrama, obje momčadi daju lake golove kroz propusne obrane.Već nakon 20 minuta igre Novogradišćani su ostali bez Dominika Baruna i Igora Mihića zbog ozljeda što se osjetilo kasnije u igri. Do kraja 1. poluvremena igralo se gol za gol, a domaćina u igri držao je vratar Rajić sa 9 obrana.

U samoj završnici domaći rukometaši zabijaju dva pogotka i imaju plus 2 na poluvremenu. U nastavku utakmice domaćin je poveo 18:15 u 32 minuti a u 37 minuti imaju prednost 22:19. Mladi rukometaši iz Rijeke u 50 minuti vode 29:30 zahvaljujući vratarima Ćaćanu i  Draženu Sertiću koji su skupili 12 obrana.U dramatičnoj završnici Novogradišćani u 58 minuti kod rezultata 33:33 imaju igrača više i sedmerac koji nisu iskoristili. Riječani uspijevaju u zadnjoj minuti zabiti dva pogotka za redom i odnose bodove iz Nove Gradiške.

Nova Gradiška je nastupila u sastavu: Matej Miletić, Mladen Ivanišević.(8),Marko Sertić(6), Igor Mihić(3), Barun, Jurković, Tin Orelj, Marko Ćosić(4), Marko Antunović(6), Daniel Rajić, Matej Orelj(7), Dino Latal.

Trener: Ivan Sertić

Komentari
Prethodni članakRoditelji vrtićanaca u akciji / Foto
Sljedeći članakŠtakori slobodno šetaju gradom i užasavaju sugrađane