Krajem tjedna u Slavonskom Brodu došlo je do pokušaja ubojstva, potvrdila je SBplus portalu Policijska uprava brodsko-posavska.

– U četvrtak, oko 16.40 sati zaprimili smo dojavu o tome da je 43 godišnji muškarac zadobio tri ubodne rane oštrim predmetom od strane 55-godišnjaka, što je okvalificirano kao kazneno djelo ubojstva u pokušaju – za SBplus kazao je Damir Brezić, policijski službenik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske.

Nemili događaj zbio se na križanju Sjeverne vezne ceste s Graničarskom ulicom. Prema podatcima kojima raspolaže policija obojica muškaraca bili su u teretnim vozilima a sve je krenulo zbog nesuglasica u prometu, prvo verbalnom svađom, a potom i fizičkim obračunom koji je, umalo, završio tragično.

Ubodeni muškarac u prvi trenutak nije ni primjetio da je uboden. Krvarenje je uočio tek po dolasku kući nakon čega je završio u bolnici. – Prema informacijama s kojima raspolaže policija, u slavonskobrodskoj Općoj bolnici “Dr. Josip Benčević” odmah su ga podvrgnuli operativnom zahvatu te se, kako imamo posljednje informacije, trenutno nalazi izvan životne opasnosti – za SBplus kazao je Brezić. 

Policija za sada ne izlazi s podatkom čime je 55-godišnjak izbo 43-godišnjaka, iako se po kuloarima spominje odvijač. Točne okolnosti ovog nemilog događaja bit će poznate nakon završetka istrage koja je u tijeku.

Izvor/Foto: Sbplus

Komentari