U suradnji s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Novogradiška udruga za promicanje lokalne uprave i samouprave NG plus u okviru poziva na dodjelu bespovratnih sredstava ”Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina” provodi projekt ”Razvoj socijalnog kapitala lokalne zajednice”.

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa: Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., u iznosu od 599.780,00 kuna sa stopostotnim financiranjem iz EU sredstava.

Osim edukacija koje su u tijeku, u sklopu projekta održan je i e-learning ”Male tajne zapošljavanja” koji je u subotu u POU AMC vodio konzultant za e-learning Čedo Velašević. 

Naime, e-learning platforma je za online učenje za one nezaposlene, ali i zaposlene korisnike. 

– Naš e-learning sastoji se od pet modula. Prvi je ”Komunikacijske vještine modernog doba i važnost umrežavanja” koji služi kako bi korisnici saznali način komuniciranja ali i kako se ponašati u određenim situacijama. Dalje, ”Osobni brending za nezaposlene” služi tome kako biti poseban na tržištu rada po nečemu, točnije kako se istaknuti. Treći je ”Etička i socijalna zapošljavanja”, četvrti ”Uvod u korisničko iskustvo” i na kraju dolazimo s modulom ”Kako cijeniti neuspjeh” – rekao je predavač Velašević

Svih pet modula dostupni su na našem radiong.hr portalu. Možete ih pronaći OVDJE. 

Komentari