U suradnji s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Novogradiška udruga za promicanje lokalne uprave i samouprave NG plus u okviru poziva na dodjelu bespovratnih sredstava ”Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina” provodi projekt ”Razvoj socijalnog kapitala lokalne zajednice”.

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa: Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., u iznosu od 599.780,00 kuna sa stopostotnim financiranjem iz EU sredstava.

Osim edukacija koje su u tijeku, u sklopu projekta održan je i e-learning ”Male tajne zapošljavanja” koji je u subotu u POU AMC vodio konzultant za e-learning Čedo Velašević. 

Naime, e-learning platforma je za online učenje za one nezaposlene, ali i zaposlene korisnike. 

– Naš e-learning sastoji se od pet modula. Prvi je ”Komunikacijske vještine modernog doba i važnost umrežavanja” koji služi kako bi korisnici saznali način komuniciranja ali i kako se ponašati u određenim situacijama. Dalje, ”Osobni brending za nezaposlene” služi tome kako biti poseban na tržištu rada po nečemu, točnije kako se istaknuti. Treći je ”Etička i socijalna zapošljavanja”, četvrti ”Uvod u korisničko iskustvo” i na kraju dolazimo s modulom ”Kako cijeniti neuspjeh” – rekao je predavač Velašević

Svih pet modula dostupni su na našem radiong.hr portalu. Možete ih pronaći OVDJE. 

Komentari
Prethodni članakOd danas se na području cijele Hrvatske provodi Popis poljoprivrede 2020.
Sljedeći članakPOLICIJA POTVRDILA: Pokušaj ubojstva u Slavonskom Brodu