PRIČA O LEPTIRU – SINK.

ČETVRTAK, 18. 4. U 16:30

PETAK, 19. 4. U 16:30

IZVORNO IME: The Butterfly Tale

REŽIJA: Sophie Roy 

ŽANR: animirani

TRAJANJE FILMA: 106 min  

GODINA: 2024.

DRŽAVA: Kanada, Njemačka

CIJENA ULAZNICE: 4, 00 EUR

SADRŽAJ FILMA:

Hrabri i simpatični, ali nespretni leptir s jednim krilom, po imenu Patrick, krije se u prikolici mliječne trave kako bi krenuo na putovanje života. Zajedno sa svojim najboljim prijateljem, zabavnom gusjenicom Martyjem, i Jennifer, leptiricom koja se boji visina, Patrick će postati nevjerojatan heroj. No prije svega, mora se suočiti sa svojim strahovima, prihvatiti svoju jedinstvenost i pobijediti neprijatelje, boreći se protiv promjenjivih vremenskih prilika, ljudi i tri zle ptice željne osvete. “Priča o leptiru” je priča o avanturi, samospoznaji i herojstvu ispričana s puno humora čija je poruka da su naše razlike manje važne od emocija koje dijelimo, te da se upravo u nepovoljnim situacijama pokazuje naš pravi karakter.

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Doma kulture danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*Zadržavamo pravo izmjene termina

Komentari
Prethodni članakProKnjižiMe by Mirela Relković: Rast kreditnog rejtinga Hrvatske
Sljedeći članakSpremni za tržište rada: Elektrotehnička i ekonomska škola i ove godine obilježila Svjetski i Europski tjedan novca