Što smo se klizali unazad nešto više od mjesec dana, klizali smo se. Zaokružena je priča vezana uz gradsko klizalište u Novoj Gradiški. 

Zajedno s početkom “drugog polugodišta” školske godine obično se zatvara i gradsko klizalište, tako je i ove godine. Vrijedni radnici tvrtke “Eko Kong” nakon sezone klizanja kojoj je prethodilo postavljanje klizališta, kućica, čišćenje i priprema klizaljki, iznajmljivanje istih i nadzor nad spretnim, ali i onim manje spretnim klizačima grada, stiglo je vrijeme i za demontažu. 

Ni visoke temperature za mjesec prosinac pri početku rada klizališta, ni kasnije snježni nanosi i niske temperature nisu ometale rad klizališta. Klizalo se svakog radnog dana u poslijepodnevnim terminima, svakog vikenda i blagdana tijekom cijeloga dana, uživalo se u zimskim radostima u pravom smislu riječi. 

Zimskim radostima barem što se tiče klizališta došao je kraj. Klizalište je zatvoreno, a uskoro će i sve ono što je ostalo od istoga biti sigurno uskladišteno, do sljedeće godine i nove sezone ovog popularnog zimskog sporta. 

Komentari
Prethodni članakPonovno pucnjava u Slavonskom Brodu: Policija traga za počiniteljem koji je propucao muškarca
Sljedeći članakIma ih skoro svako kućanstvo: Prirodni saveznici u borbi protiv gripe i prehlade