U Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, sinoć u 19 sati, zaprimljena je dojava o pucnjavi u naselju Andrije Hebrang, u Slavonskom Brodu.

Na mjesto događaja odmah je stigla policijska ophodnja, kao i djelatnici Hitne medicinske pomoći, koji su na mjestu događaja pružili liječničku pomoć ozlijeđenoj muškoj osobi, a koju su potom prevezli na daljnje liječenje u bolnicu, u Slavonskom Brodu.

Policijski službenici nastavljaju sa kriminalističkim istraživanjem u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti vezane uz ovaj događaj, izvjestila je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko posavske.

Prema informacijama kojima raspolažu kolege s portala Sbplus, do pucnjave je došlo u vanjskom haustoru u bloku VII Naselja Andrije Hebranga. Prema riječima policijskog službenika krim policije PU brodsko-posavske, Dražena Puljka, ‘zasad, jedna nepoznata osoba ispalila je više hitaca u smjeru muške osobe koja je liječnički zbrinuta te je van životne opasnosti’.

Kako SBplus doznaje riječ je o jednom od poznatijih brodskih ugostitelja J.K. koji je zadobio prostrijelnu ranu natkoljenice. Zbrinut je u slavonskobrodskoj Općoj bolnici gdje je zadržan na daljnjem ukazivanju pomoći. Prema trenutnim informacijama muškarac je izvan životne opasnosti.

Policija traga za počiniteljem, a iako imaju određenih saznanja, u cilju zaštite istrage za sada s njima ne izlaze u javnost.

Izvor:PUbrodskoposavska/Sbplus 

Foto:Sbplus

Komentari