Ovih dana započet će najavljeno prorezivanje i utvrđivanje međa poljskih putova u Adžamovcima. Nakon prethodne izmjere triju glavnih poljskih putova te utvrđivanja međa, prići će se poravnanju i prorezivanju poljskih putova u Adžamovcima. Prorezivanje će se vršiti strojno, a na mjestima gdje će to biti potrebno izvršit će se nasipanje. Općina Rešetari u proračunu je za sanaciju poljskih putova na svom području osigurala potrebna financijska sredstva.

Iz Općine mole sve korisnike za strpljenje i razumijevanje. Također da svatko ispred svoje parcele ukloni ili isplanira višak zemlje jer je i tako gotovo 90% vlasnika tijekom godina uzurpiralo javno dobro – poljski put te oduzimanjem smanjilo stvarnu širinu puta i općini izazvalo značajne troškove za rad geodeta i rad strojeva kako bi smo putove vratili u stvarnu širinu.

Radove je obišao načelnik Zlatko Aga. U slučaju bilo kakvih pritužbi korisnici se mogu javiti načelniku općine kako bi objasnio nastalu situaciju.

Pošto kreću poljoprivredni radovi, molimo da se ne nanose na putove biljni ostaci i zemlja tijekom radova te da svi očiste šikare čije je zemljište uz putove, napominju iz Općine.

Također se mole mještani, još jednom, da paze i čuvaju putove i da ne dozvole da doista moramo posegnuti sa represivnim mjerama prema onima koji će uništavati naše putove te se mole svi na suradnju međusobnim kontaktom svih onih koji čine prekršaje po ukazanom.

Komentari
Prethodni članakKupci po domaće proizvode sve češće odlaze na gradsku tržnicu
Sljedeći članakZanimljivim programom Elektrotehnička i ekonomska škola proslavila 54. rođendan