U Zagrebu je ovog vikenda održan 2. krug Nanbudo lige u katama gdje su sedam medalja osvojili članovi Nanbudo kluba “Slavonija” i to po dvije zlatne i brončane, te tri srebrne medalje.

Jedanaest nanbudaša iz Okučana sudjelovalo je u Zagrebu u 2. krugu spomenute lige, te su polučili odlične rezultate i vratili se u Okučane sa sedam medalja. Zlato su odnijeli Josip Crnković i Gabrijela Redžić koja je ujedno nastupila i u dvije jače kategorije od one u kojoj uobičajeno nastupa. Dakle, u kategoriji od 12 do 14 godina također je osvojila medalju (srebro), te u kategoriji od 14 do 16 godina isto srebro. U katama je srebrnu medalju osvojio i Matej Krnjić, dok je devetogodišnji Josip Ribić, koji je po prvi put nastupio na nekom natjecanju, uzeo broncu u kategoriji do 10 godina.

Čestitamo članovima Nanbudo kluba “Slavonija” koji svake godine na raznim natjecanjima “uberu” brojne medalje što je rezultat njihovog mukotrpnog rada, ali ovo dokazuje kako nemaju samo veliki gradovi odlične sportaše, nego i mala mjesta poput Okučana.

 

Spomenimo kako krajem ožujka Okučanci trebaju nastupiti i u zadnjem 4. krugu Nanbudo lige i to u borbama, a u svibnju već tradicionalno na ultra jakom Memorijalu “Zdravko Mikuš” u Zlatar Bistrici.

Autor: Nikola Knežević/photo: arhiva
Komentari
Prethodni članakJubilarne 15. Poljoprivredno-poduzetničke ideje talac “najdužem” mjesecu u godini (photo)
Sljedeći članakRoditelji sve više toleriraju loše ponašanje svoje djece