Sinoć je u prostorijama Društvenog doma Ljupina održana 64.po redu skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ljupina. Kako i pravilo nalaže, skupština je započela pozdravnom riječju predsjednika DVD-a Ljupina Zorana Gazibarića, te usvajanjem dnevnog reda.

Nakon prve točke i ukratko podnesenog izvješća o radu u protekloj godini, u kojem je Gazibarić  pohvalio rad DVD-a, uspješno odrađenih svega 5 intervencija na području Nove Gradiške i Ljupine, te aktivnosti članova društva u organizaciji i sudjelovanju  na brojnim događanjima poput fišijada, grahijada, čobankijada i slično. 

Ponosan je predsjednik DVD-a Ljupina na svoje članove koji su proteklih dana pomagali u obrani od poplave u Staroj Gradiški, a isto tako su tijekom prošle godine pomagali drugim vatrogasnim društvima i javnim vatrogasnim postrojbama na raznim intervencijama. 

Nakon podnesenog izvješća uslijedila je dodjela uvjerenja za završena zvanja u vatrogastvu i to u ruke Drage Jurića i Domagoja Tokića. Uvjerenja je uručio Milan Brkljača, pomoćnih županijskog vatrogasnog zapovjednika. 

Brojni gosti iz desetak različitih dobrovoljnih vatrogasnih društava i javnih vatrogasnih postrojbi odazvali su se skupštini u Ljupini i svojom nazočnošću, ali i riječima hvale, te lijepim željama uveličali ovaj događaj. 

Skupštini nazočni bili su i zamjenik gradonačelnika Borislav Vidošić, te koordinator za branitelje Vlatko Greiner koji su, osim pohvala i lijepih želja u budućem radu, DVD-u Ljupina u ime grada Nova Gradiška darovali motornu pilu. 

Po završetku formalnog dijela 64.po redu skupštine DVD-a Ljupina, za sve goste bila je upriličena večera te glazba u živo benda La Boem.

no images were found

Komentari