U prostorijama NK ”Sloge” održan je domjenak igrača ”velikog” (”Sloga”) i ”malog” nogometa (”NG-Unitas”).

U samome početku druženja predsjednik MNK ”NG-Unitas”, M. Žakula izvijestio je o održanom Plenumu 2. HMNL Istok u Osijeku. Istaknuo je da se MNK ”NG-Unitas” u natjecateljskoj godini 2019./2020. prijavio s kategorijama kateda i juniora. 

U kategoriji juniora igrat će 13 ekipa (Osijek, Valpovo, Našice, Nova Gradiška, Slavonski Brod, Vinkovci, Županja, Požega, Slatina i Jakšić), a u kategoriji kadeta deset. 

Početak natjecanja još nije službeno određen, a predvidivo je da bi mogao biti siječanj 2020. godine. 

MNK ”NG-Unitas” će preferirati termine kada se ne bude igrao ”veliki” nogomet. 

U kraćoj analizi naveo je da i ”veliki”, ali i ”mali” nogomet u službenim natjecanjima HNS-a igraju isti igrači, stoga su moguće  različite situacije (igranje utakmica isti dan, povrede, itd.), te o istome treba voditi računa, ali svakako treba imati prednost igranje za NK ”Slogu” koja je najstarija i daleko najveća sportska udruga u našem gradu.

Žakula je dodao je na kraju kako se o tome vodilo računa i svih prethodnih 20-tak godina, pohvalio je ujedno odličnu suradnju sa bivšim, ali i sadašnjom upravom i trenerima kluba.

Večer je nastavljena zakuskom, pićem i ”nogometnim temama”. 

 

Komentari
Prethodni članakUčenici Industrijsko obrtničke škole izrađivat će kemijsku olovku s usb-om zajedno s učenicima iz Norveške, Njemačke i Austrije
Sljedeći članakOdržana tribina ”Što i kako s otpadom; spriječi, odvoji, ponovno upotrijebi”