Jučer je održan već drugi dječji doček Nove godine u Društvenom domu.

Organizator ovog događaja je Gradska knjižnica Nova Gradiška u suradnji s Gradskim vrtićem Nova Gradiška, Rođendaonicom grada Nova Gradiška. ”Djed Božićnjak na dočeku Nove godine 2018. godine” pod pokroviteljstvom grada Nova Gradiška, te prijatelji događaja su salon Čarolija, Pučko otvoreno učilište Matija Antun Relković i OPG Golemac. 

Jučerašnje druženje zamišljeno je kao slatko putovanje uz pjesmu i ples, a za najbolju atmosferu bile su zadužene tete iz Gradskih vrtića, a što je najbolje od svega djeci se pridružio i Djed Božićnjak, kojega su upoznali kada su ga sobovi dovukli na sanjkama iz hladne Laponije, a on je sletio na naš korzo. Cijelo vrijeme je vrijedno radio i djeci dijelio poklone, no međutim, kada je čuo za ovaj spektakularni doček odlučio se još zadržati u Novoj Gradiški. 

Iznenađenjima nije bilo kraja, baš kao i na pravome dočeku, otvarao se šampanjac, a naravno bio je i vatromet, za djecu su bili pripremljeni sokovi, te male čokoladne fontane. Uz smijeh, veselje, pjesmu i ples naši mališani su već zakoračili u 2018. godinu. 

no images were found

 

Komentari