Novogradiški Dom Kulture i ove godine pripremio je niz sjajnih događanja – koncerata, izložbi, kazališnih predstava za sve generacije. Manifestacija Volim ljeto i kulturu ovoga je vikenda okupila brojne ljubitelje kulture i zabave svojim bogatim i raznolikim programom.

Cilj je, kako ističu organizatori, kao i prijašnjih godina, kulturom i umjetnošću uljepšati ljetnu priču našeg grada!

Manifestacija je započela u petak nastupom popularnog Flyer Banda. Publika je uživala u njihovom energičnom nastupu, ispunjenom poznatim hitovima i sjajnom atmosferom.

Subota: Pulski Rock Band Nola

Subotnja večer bila je ponovno rezervirana za ljubitelje dobre glazbe, a za to su se pobrinuli članovi pulskog rock benda Nola. Njihov koncert bio je pravi glazbeni spektakl, svirajući kako stare hitove tako i novije pjesme osvojili su srca novogradiške publike.

Nedjelja: Stand up i kazalište

Vikend je zaključen smijehom i dobrim raspoloženjem zahvaljujući stand up nastupu komičara iz Studija Smijeha. Aleksandar Perišić, Branko Krsmanović i Tihomir Paravina oduševili su publiku svojim duhovitim pričama i šalama. Njihovi nastupi, prepuni britkog humora i svakodnevnih situacija, izazvali su salve smijeha te su bili savršen završetak ovog vikenda ispunjenog raznovrsnim kulturnim događanjima.

Nakon njih na scenu su stupili izvrsne glumice Petra Kraljev i Jagoda Kumrić u kazališnoj predstavi “Kad udari južina”.

Prvi vikend manifestacije “Volim Ljeto i Kultura” pokazao se kao veliki uspjeh, privukavši brojne posjetitelje i ljubitelje dobre glazbe, zabave i kulture. Ako ste propustili ovaj vikend, svakako pratite najave i pridružite se u nadolazećim tjednima, jer “Volim ljeto i kulturu” obećava još puno nezaboravnih trenutaka i izvrsnih nastupa. Za dodati je kako su svi sadržaji besplatni!

Program je nastao u organizaciji Doma kulture Nova Gradiška, a sufinanciran je sredstvima Ministarstva kulture i medija RH, Grada Nova Gradiška, HAVC-a i Turističke zajednice Grada Nova Gradiška.

Komentari
Prethodni članakČlanovi HPD “Tomislav” sudjelovali na drugom Susretu pjevačkih zborova “Veliki Castrum”
Sljedeći članakBodovljaci: Održan 16. memorijalni kup „Željko Brkanac”