Vodeći se mišlju da se najbolje priče nalaze među koricama putovnice dugogodišnji članovi Moto kluba Nova Gradiška Mario Ševčik i Ivan Mravinac nakon dvogodišnje pauze zbog koronakrize, jučer su se zaputili u novu avanturu.

U Novoj Gradiški ispratili su ih obitelj i brojni prijatelji. Nakon kratkog druženja, ostalo je samo da im prisutni požele sreću na putu i novo nezaboravno putovanje puno lijepih priča.

Da bikere diljem svijeta veže posebno prijateljstvo pokazalo se i ovaj put, tako su naše Novogradiščane došli pozdraviti i bikeri koji su potegli čak iz Kosova da isprate svoje prijatelje na ovo veliko putovanje.

-“Došli smo iz Kosova da ispratimo naše prijatelje koji idu u Afriku. Ivana i Maria smo upoznali prije 3-4 godine kada su vozili kod nas, nakon toga smo i mi vozili u Hrvatskoj i tako smo se družili. Biti biker je nešto najbolje, to je strast i ljubav.” – rekao je Fatmir

Zahvaljujući ljudima koji ih podržavaju, naši dečki vozit će kroz Italiju, francusku Azurnu obalu (Cannes, Montpellier, Nicu), a kroz Gibraltarska vrata ući će u Afriku, kolijevku čovječanstva. Na tom će starom kontinentu hrvatskim simbolima i zastavom promovirati svoju domovinu, Brodsko-posavsku županiju i grad Novu Gradišku.

Dodajemo da su prvi dan putovanja dečki prešli 1060 km, a prva stanica im je bila San Remo.

Dečki sretan put i lijep provod želi vam ekipa Domaćeg radija!

 

Komentari
Prethodni članakMirela Relković: Moji suncokreti
Sljedeći članakHPD „Graničar” uspješan domaćin 25. Smotre pjevačkih zborova