Grad Nova Gradiška kako će tvrtka Sanatio d.o.o. po narudžbi Grada Nova Gradiška provoditi sustavnu preventivnu deratizaciju na području grada Nova Gradiška u periodu od 25.09. do 29.09.2018. godine.

Deratizacija će se provoditi preparatima; brodilon žitni mamak; brodilon blok; brodilon parafinski blok. Navedeni preparati su ekološki prihvatljivi te nisu štetni za ljude i životinje. Gorka neotrovana tvar bitrex tj. denatonium benzoate dodana BRODILON mamcima onemogućuje njihovo konzumiranje od strane domaćih životinja, a tako i od djece.

PLAN PROVOĐENJA DERATIZACIJE:

1. dan-25.09.2018.- provoditi će se deratizacija u mjestu Ljupina

2. dan-26.09.2018.- provodit će se deratizacija u mjestima Kovačevac i Prvča

3. dan-27.09.2018.- provodit će se deratizacija zelenih površina, obala vodotoka i deratizacija deponije Šagulje-Ivik u Prvči

4. dan- 28.09.2018.- provodit će se deratizacija u mjestu Ulica Kralja Zvonimira (lateralni kanal i domaćinstva od lateralnog kanala do kraja Ulice kralja Zvonimira) te dezinsekcija stambenih objekata u Prognaničkom naselju

Tijekom radnog tjedna provoditi će se deratizacija prema gore navedenom planu, a subotom će se raditi ponavljanje zaključanih domaćinstava.

Plan rada je podložan promjenama u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Građani se mole za razumijevanje i suradnju.

Komentari
Prethodni članakTomislav Šimić novi-stari predsjednik novogradiškog Udruženja Obrtnika: “Cilj nam je animirati mlade za strukovna zanimanja i ostanak u Hrvatskoj”
Sljedeći članakForum žena SDP-a grada Slavonskog Broda obilježio Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama