U prostorijama Udruženja obrtnika Nova Gradiška održana je redovna izborna skupština za mandatno razdoblje 2018-2022 u kojoj je čast obnašati dužnost predsjednika ponovno pripala Tomislavu Šimiću. 

“Čast je to jednako koliko i odgovornost i obveza, čeka nas puno rada u novom mandatnom razdoblju”- istaknuo je Šimić

Kako se nije mijenjao već postojeći predsjednik, promjena ni u izborima radnih tijela nije bilo. Udruženje obrtnika dobro radi i surađuje ovako kako je formirano, naglašeno je na skupštini. 

Dobru suradnju, ali i čestitke, istaknuli su i uputili i gosti izborne skupštine, zamjenik gradonačelnika Borislav Vidošić, te predsjednica Obrtničke komore Brodsko posavske županije Jelena Ivaniš i sami obrtnici koji poznaju problematiku ovoga gospodarskog sektora, te rad i trud koji novogradiško Udruženje obrtnika ulaže kako bi se trenutna slika promijenila na bolje barem na području grada i županije. 

Ivaniš je iskoristila priliku na skupštini uručiti i zahvalnice i priznanja članovima Udruženja obrtnika za njihov doprinos i kvalitetnu suradnju kako u obrtničkom sektoru, tako i Udruženju, ali i županijskoj Obrtničkoj komori. 

Upravo  spomenuta dobra suradnja i interna komunikacija čine predsjednika Šimića zadovoljnim i uspješnim u vođenju novogradiškog Udruženja obrtnika. Stoga, još veći angažman Udruženje obrtnika planira dati u vremenu svog novog mandata, bilo kroz kampanje, suradnje s obrtničkim školama, razne vrste emisija i sastanaka s obrtnicima na području grada i županije .

“Važno je animirati mlade za strukovna zanimanja, osvijestiti njihove roditelje, ali i potaknuti već postojeće obrtnike da se pridruže Udruženju te da zajedničkim snagama ostanemo u Hrvatskoj, raditi, graditi, realizirati svoj životni tijek i postići određene uspjehe-“- usuglasili su se s predsjednikom Šimićem nazočni članovi Udruženja obrtnika. 

no images were found

 

 

Komentari
Prethodni članakSocijalna samoposluga donira jesensku odjeću i obuću za odrasle i djecu
Sljedeći članakObavijest građanima o preventivnoj deratizaciji na području grada Nova Gradiška