Ministarstvo uprave unaprijedilo je aplikaciju e-Propusnice i od sada je za izdavanje propusnice nužno navesti polazište i odredište.

U onim situacijama kada putovanje uključuje više destinacija, potrebno je navesti te destinacije te pojašnjenje razloga za takvo putovanje.

Propusnice koje su izdane u razdoblju dok nije bilo potrebno naglasiti polazište i odredište i dalje su pravovaljane do njihovog isteka. Propusnice se izdaju na razdoblje od 1 do 14 dana.

Prošlog je tjedna dodana i nova funkcionalnost skupnog unosa e-Propusnica iz Excel datoteke. Ovlašteni korisnici mogu preuzeti obrazac koji ispune prema priloženim uputama, te potom preko sekcije za uvoz podataka mogu svojim djelatnicima direktno stvoriti prijavnice za željeno razdoblje. Detalje možete potražiti na poveznici „Uvoz e-propusnica“ nakon prijave u sustav e-Propusnice.

Kako do e-Propusnice saznajte na sljedećoj poveznici: https://www.hgk.hr/kako-do-e-propusnice-za-poslodavce

Komentari
Prethodni članakStožer CZ grada Nova Gradiška: Prioritet borba protiv koronavirusa, ambulante u bolnici još uvijek neće krenuti s radom, mjere za pomoć poduzetnicima…
Sljedeći članakNeobičan gost u posjeti: Roditelji, razgovarajte s djecom o virusu! Slikovnica će pomoći