U nazočnosti predsjednice Uprave Euroherc osiguranja Ivane Bratanić, članova Uprave ovih tvrtki, direktora Euroherc osiguranja Podružnice Slavonski Brod Denisa Krasnopjurke, direktora Adriatic osiguranja Podružnice Osijek Nedjeljka Kneževića, gradonačelnika Vinka Grgića i zamjenika gradonačelnika Ivane Trupina i Borislava Vidošića otvorene su novouređene prostorije ove tvrtke. Prostor je smješten u Gajevoj ulici u Novoj Gradiški u zgradi koju je u potpunosti uredila tvrtka „Euroherc osiguranje” i dala mu jedan novi gradski, urbani „štih”:

– Čast nam je predstaviti ovako jedan lijep objekt i veliku investiciju vrijednosti sedam milijuna kuna u kojoj će biti smješteni prostori Euroherz osiguranja i Adriatic osiguranja. Prije 18 godina smo prvi ured otvorili u Novoj Gradiški u unajmljenom prostoru. Zahvaljujemo našoj Upravi koja je prepoznala naš trud i rezultate, uložila u ovaj objekt i omogućila nam da radimo u ovom prekrasnom prostoru – rekao je Denis Krasnopjurka, direktor Euroherc osiguranja Podružnice Slavonski Brod.

– Hvala svima koji su danas došli s nama podijeliti ovaj vrijedan događaj. Ovo je izuzetno vrijedan dan za sve naše zaposlenike. Zahvaljujem upravama što su izdvojile znatna sredstva za uređenje ovog prostora po svim standardima „Agrama”. Naši su djelatnici zaslužili da rade u uvjetima koje imaju svi naši djelatnici diljem Hrvatske, želim svima puno uspješnih poslovnih rezultata i nadasve zadovoljne klijente – dodao je direktor osječke Podružnice „Adriatic osiguranja” Nedjeljko Knežević.

Euroherc – poželjan poslodavac i osiguravatelj

– 28 godina Euroherc osiguranje uspješno posluje na dinamičnom osigurateljnom tržištu i svakodnevno brine o sigurnosti svojih osiguranika. Tijekom tog razdoblja, Društvo je postavilo stabilne i čvrste temelje za uspješno poslovanje te izgradilo respektabilno i prepoznatljivo ime. Društvo nudi kvalitetne i inovativne proizvode za sigurnost i financijsku zaštitu klijenata.

Tvrtka zauzima drugo mjesto na tržištu neživotnih osiguranja,.Društvo kontinuirano podiže razinu konkurentnosti i kvalitete, vodeći računa o potrebama i željama svojih osiguranika. Euroherc svakom osiguraniku pristupa individualno te mu na jednom mjestu, stručno i učinkovito, nudi prepoznatljivu i odgovarajuću osigurateljnu zaštitu upravo prema njegovim potrebama.

1240 motiviranih i stručnih zaposlenika provodi jasno zacrtanu strategiju jedinstvenog pristupa svakom pojedinom osiguraniku. Zaposlenici Euroherca kroz svakodnevnu komunikaciju s osiguranicima nastoje podizati svijest o potrebi zaštite i osiguranja od raznih rizika. Stoga, Društvo ulaganje u zaposlenike smatra posebno važnim. Euroherc je poželjan poslodavac koji pruža mogućnosti stručnog usavršavanja i napredovanja, a time i postizanje privatnog te poslovnog zadovoljstva.

15 podružnica i više od 520 prodajnih mjesta u Hrvatskoj te 50 prodajnih mjesta u Austriji pokazatelj su kontinuiranog, savjesnog i mudrog ulaganja u vlastite kapacitete, infrastrukturu i zaposlenike. Upravo je to doprinijelo tomu da je Euroherc jedno od vodećih društava za neživotna osiguranja, dostupno velikom broju građana. Kontinuirano kapitalno ulaganje u vlastite poslovne objekte i infrastrukturu je ujedno ulaganje u resurse Republike Hrvatske te je poruka da se Društvo osigurateljnom zaštitom namjerava baviti dugoročno – dodala je predsjednica Uprave „Euroherc osiguranja” Ivana Bratanić.

 

Komentari