U suradnji s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Novogradiška udruga za promicanje lokalne uprave i samouprave NG PLUS u okviru poziva na dodjelu bespovratnih sredstava ”Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina” provodi projekt ”Razvoj socijalnog kapitala lokalne zajednice”.

Kroz projekt provodimo četiri edukacije, međutim, s jednom smo završili. Kako smo ranije i pisali, edukacija za kuhara privedena je kraju. 

U ponedjeljak, 21.09.2020. u prostorijama POU AMC održan je završni ispit za polaznike programa osposobljavanja za zanimanje kuhar/ica  koji se proveo uz projekt ”Razvoj socijalnog kapitala lokalne zajednice”.

Polaznici su na ispitu primijenili svoja znanja i vještine koje su stekli tijekom obrazovanja. Svi polaznici su uspješno položili završni ispit i ovim putem svim korisnicima – Alenu i Marini Kohajda, Slavici Krimzanić, Ivanu Damjanović i Matei Vonić čestitamo na završenom obrazovanju, te im želimo puno sreće dalje! 

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa: Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., u iznosu od 599.780,00 kuna sa stopostotnim financiranjem iz EU sredstava.

Komentari
Prethodni članakNatpis koji je nasmijao Dubrovčane: “Ovo bi svi trebali imati”
Sljedeći članakOpćina Rešetari dotrajalu javnu rasvjetu zamjenjuje novom LED tehnologijom