PROVALA U LJEKARNU

Na novogradiškom području, dana 30. lipnja, oko 4 sata, 28-godišnjak je provalio u ljekarnu otuđivši iz unutrašnjosti preko 1100 komada raznih lijekova. Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, oko 4.55 sati, uhitili su 28-godišnjaka, kojeg sumnjiče za počinjenje kaznenog djela teške krađe. Lijekovi su oduzeti od osumnjičenog i vraćeni odgovornoj osobi u ljekarnu.

PRIJEVARA

U Policijskoj postaji Slavonski Brod, dana 30. lipnja prijavljena je prijevara. Policijski službenici su pritom utvrdili da je 79-godišnjakinja putem društvene mreže kontaktirala sa nepoznatom osobom, koja joj je ponudila u paketu poslati neke svoje stvari (laptope, novac, nakit..), a 79-godišnjakinja bi sama trebala snositi troškove slanja. Oštećena je tijekom šestog mjeseca u nekoliko navrata, na dogovoreni račun uplatila nekoliko desetaka tisuća kuna, ali paket nije primila.
Vezano uz spomenuta kaznena djela, policijski službenici nastavljaju daljnji rad na otkrivanju počinitelja, te dostavljanju odgovarajućih pismena mjerodavnima.

Izvor: PU Brodsko posavska/ Foto:Ilustracija 

 

 

 

Komentari
Prethodni članakSvečano otvorena manifestacija “Ljeto u knjižnici 2018”
Sljedeći članakDo jeseni Dječji vrtić “Maslačak” bit će energetski obnovljen / foto