Nakon godine dana obnašanja zavidne dužnosti, Miss Požeško slavonske županije 2017., Helena Matošević, krunu će i titulu najljepše uskoro će morati predati svojoj nasljednici. O budućoj misici će, ocjenjujući fizičku ljepotu, šarm, talente i unutarnje vrijednosti slijedećeg mjeseca odlučivati stručni ocjenjivački sud.

Ovogodišnja, najljepša djevojka županije jedna je od osam finalistica odabranih na nedavno održanom castingu, a među njih osam kriju se i dvije djevojke s novogradiškog kraja. Riječ je o Gabrijeli Marković iz Nove Gradiške i Ivoni Zednik iz Davora.

Gabrijela Marković po zanimanju je agroturistička tehničarka. Nakon Poljoprivredno-prehrambene škole, talent za crtanje i kreativnost usmjerila u učenje i završila vizažistički tečaj. Na izbor se prijavila željna novih iskustava, spremna pokazati svoju individualnost.

Ivona Zednik učenica je Poljoprivredno-prehrambene škole u Požegi. U  slobodno vrijeme bavi se glumom, a voljela bi se  okušati u svijetu modelinga. Na Izbor se prijavila željna novih iskustava i ulaska u glamurozni svijet mode i ljepote. 

Na njihovom putu prema tituli najljepše u Požeško-slavonskoj županiji možete im pomoći i Vi, glasujući za ove mlade, lijepe i ambiciozne djevojke putem facebook stranice Miss Požeško-slavonske županije lajkom na fotografiju naših djevojaka u albumu FINALISTICE

Izvor/Foto: facebook Miss Požeško-slavonske županije 

Komentari
Prethodni članakDva požara osobnih automobila na području Policijske uprave brodsko-posavske
Sljedeći članakCerničani obilježavaju 750 godina postojanja velikim koncertom Marka Perkovića Thompsona, “Ćuptetijadom” i brojnim drugim sadržajima