Žitelji Općine Cernik u srijedu, 30. svibnja proslavit će Dan općine i 750 godina postojanja mjesta. Tim povodom organiziraju nekoliko sadržaja.

U 11,00 sati održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj će zaslužnim pojedincima i ustanovama biti dodijeljena priznanja i zahvalnice. Bit će to prigoda i za osvrt na sve učinjeno u općini te predstavljanje programa i plana rada za sljedeće programsko razdoblje.

Kako ističe načelnik općine Vitomir Žakić, svi su dobrodošli u Cernik:

– Ponosno postojimo čak 750 godina, a proslavit ćemo i 25 godina postojanja Općine Cernik. Imamo više nego dovoljno razloga za slavlje. Sve naše udruge sutra će otvoriti svoja vrata i nadam se da ćemo biti dobri domaćini. U prostoru Kulmerovog dvorca, od 17,00 sati organiziramo našu poznatu manifestaciju “Cerničku ćuptetijadu”. Udruga vinogradara i voćara Cernika pobrinut će se za dobru gastro i eno ponudu, a bit će upriličena i izložba starih zanata.

U 21,00 sat na stadionu Nogometnog kluba “Mladost” počinje cjelovečernji koncerta mega glazbene zvijezde Marka Perkovića Thompsona. Nakon koncerta slijedi afer party do jutra uz gastronomiju i tamburaše u Kulmerovom dvorcu. Vjerujem da će ovo biti događaj za pamćenje – kaže.

Ulaznice za koncert u pretprodaji 70 kn, a na dan koncerta 80 kn, možete kupiti na prodajnim mjestima:

Pizzeria “Barun” Cernik
Caffe bar “Enigma” Nova Gradiška
Kavana “Exit” Nova Gradiška
Caffe bar “Antonija” Okučani
Caffe bar “ITD” Rešetari
Caffe bar – noćni klub “ALIBI” Staro Petrovo Selo

Komentari