Koliko je ministru Radovanu Fuchsu važno da se učenici vrate u školu, pokazuje i nova e-mail adresa putem koje će dionici sustava moći tražiti informacije o organiziranju nastave – idemouskolu@mzo.hr

Od srijede je, s ciljem pružanja infrormacija o povratku u školu, otvoren kontaktni centar Ministarstva znanosti i obrazovanja.

– Svakog radnog dana, od 8-17 h na tri telefonske linije, bit će osigurana podrška vezano uz primjenu Uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021., objavili su na stranicama Ministarstva.

Informacije namijenjene ranom i predškolskom odgoju i obrazovanju te razrednoj nastavi ravnatelji i ostali dionici sustava mogu dobiti na broju 01/4594 181. Dileme oko uputa za  nastavu od 5.-8. razreda dobit će ako nazovu 01/4594 182, a za upute oko srednjih škola i učeničkih domova tu je broj 01/4594 183.

Iz Ministarstva napominju kako se upiti mogu poslati i e-mailom, na za to otvorenu adresu: idemouskolu@mzo.hr.

Podsjetimo, u Ministarstvu znanosti i obrazovanja, ako će postojati uvjeti da se drže razmaka od 1,5 metara za više razrede osnovnih i 2 metra za učenike srednjih škola, učenici neće morati nositi maske u razredu. Dakle, ili razmak ili maske.

Izvor: srednja.hr

Komentari
Prethodni članak12 novooboljelih od koronavirusa, četiri osobe s područja Nove Gradiške
Sljedeći članakNovi trošak: Pripremite se za izdavanje nove osobne iskaznice, tko ih mora mijenjati?!