U petak, 22. ožujka, oko 18.45 sati, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, od 17- godišnjaka su oduzeli 5,3 grama sjemenki i lišća cannabisa, te protiv njega dostavljaju optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

U nedjelju, 24. ožujka, oko 0,30 sati u Novoj Gradiški, ispred ugostiteljskog objekta u Gajevoj ulici, u tučnjavi je sudjelovalo više osoba. Nekoliko osoba je remetilo javni red i mir u unutrašnjosti ugostiteljskog objekta, te potom na ulici. U ovom sukobu i naguravanju četiri osobe su lakše ozlijeđene, od toga dvije osobe nožem (27-godišnjak i 37-godišnjak).

Policijski službenici su dvije osobe (43-godišnjaka, od kojeg su oduzeli nož i 44-godišnjaka) zadržali u službenim prostorijama do otriježnjenja. Policija nastavlja daljnji rad na utvrđivanju ostalih sudionika ovog događaja, nakon čega će podnijeti odgovarajuće prijave nadležnom tijelu.

Od 18. do 25. ožujka, na području Policijske postaje Nova Gradiška, zabilježeno je 12 kaznenih djela, od kojih je većina kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodile se dvije prometne nesreće, od kojih jedna s ozlijeđenim osobama (jedna osoba teško, jedna osoba lakše ozlijeđena), te jedna prometna nesreća s materijalnom štetom. Bilježi se pet prekršaja remećenja javnog reda i mira i tri prekršaja nasilja u obitelji.

 

Komentari
Prethodni članakHSS-ovci na obnoviteljskoj skupštini organizacije mladih
Sljedeći članakDr. Ljepša Rakas se vraća na političku scenu