U subotu, oko 16 sati u Magić Maloj, jedna je osoba teško ozlijeđena u prometnoj nesreći. U Starom Petrovom Selu 14-godišnjak pogodio zračnicom 7-godišnjaka u lice.

Prema priopćenju policije u prometnoj nesreći u Magić Maloj teško je ozlijeđena 75-godišnja putnica. Nesreća se dogodila zbog neprilagođene brzine i to u trenutku kada je 76-godišnji vozač Opel Astre izgubio u zavoju kontrolu nad vozilom.Nakon slijetanja s kolnika vozilo se prevrnulo na krov.  Teško ozlijeđena putnica je  zadržana na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Policija protiv 76-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu.

 

U Starom Petrovom Selu 14-godišnjak je u igri i nestručnim rukovanjem ispalio hitac iz neispravne zračne puške koja je pogodila 7-godišnjeg dječaka u lice. Ozlijeđeni dječak je prevezen u bolnicu u Novoj Gradiški gdje su liječnici ozljede okvalificirali kao lakše tjelesne ozljede. Policija protiv 14-godišnjaka dostavlja izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež, a protiv 43-godišnjaka optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o oružju.

Autor: PU BPŽ

Komentari
Prethodni članakObveze građana po Zakonu o izmjenama i dopunama Zakona o oružju
Sljedeći članakŽene su u stanju promijeniti lice politike