Kako smo saznali od gradskih vijećnika koji su sinoć bili nazočni na koordinaciji stranaka SDP-a i HDSSB-a doktorica Ljepša Rakas Vujčić dala je ostavku na mjesto zamjenice Gradonačelnika Grada Nova Gradiška.

Naime već duže vrijeme ista je najavljivala svoju ostavku i vodećim ljudima u vrhu stranke SDP-a jer, kako je ona sinoć navela ne želi biti prozivana za djela koja nije počinila. “Nikada do sada nisam svoju obitelj i djecu koju sam same othranjivala osramotila, cijeli život sam časno i pošteno radila, u Domovinskom ratu pomagala hrvatskim braniteljima, čak i sama imam status hrvatskog branitelja i ne želim ljagu na svojem imenu i prezimenu”,  rekla je sinoć i zaključila kako više ne želi biti zamjenica gradonačelnika jer ne podržava takav rad.

 

Njena izjava izazvala je lavinu podsmjeha od strane stranačkih kolega, ali i nekoliko dosta žestokih rečenica upućenih od samog predsjednika novogradiškog SDP-a koji joj je podvukao kako dajući ostavku šteti ugledu same stranke u Novoj Gradiški. Međutim bez obzira na spomenute pritiske doktorica Ljepša Rakas Vujčić ostala je pri svom da ne želi više obnašati dužnost zamjenice gradonačelnika.

 

Mnogi su ovaj čin doktorice pozdravili jer je time pokazala koliko je kao žena jaka i hrabra i nepodložna pritiscima koji su u zadnje vrijeme na nju bili sve učestaliji, pa čak i od samog vrha stranke.

 

Tako u zadnja dva mjeseca Grad Nova Gradiška ostaje bez dva zamjenika koji su svojom voljom otišli sa spomenutih funkcija. O tome tko šteti ugledu stranke SDP-a u Novoj Gradiški odlučit će birači na lokalnim izborima, možda i prijevremenim za Grad Nova Gradiška, nikad se ne zna.

Autor: radiong.hr/photo: arhiva

Komentari
Prethodni članakNovca nema, stižu zaostali poticaji, ali i novih 40 stupnjeva u zraku
Sljedeći članak19. memorijal “Hrvatski sokoli” Laze