Nakon dugo godina, na naše prostore stiže svima poznata legenda narodne glazbe Duško Kuliš. Svojim izuzetnim glasom i zaraznom energijom osvojio je srca brojnih obožavatelja, a njegova glazbena priča započela je još u ranoj mladosti. Na festivalu “Ilidža” osvojio je nagradu za debitanta godine, što je bio početak njegovog glazbenog uspona. U svom provom albumu izdvaja se pjesma “Ti mene lažeš sve” (autor Haris Džinović), u drugom albumu pjesma “Bez tebe je gorko vino” (Blagoje Košanin-Josip Sliško) dok je na trećem albumu najveći hit autorska pjesma “Suzo moja Suzana”.

Sa zadovoljstvom vam najavljujemo da ćete upravo 4. kolovoza, u nedjelju, imati priliku slušati ove, kao i druge brojne hitove Duška Kuliša. Koncert će se održati u dvorištu vatrogasnog doma u Rešetarima, a prije samog koncerta, od 21.00h nastupa poznati sastav Ljubavnici band. Ljubavnici, koji su već nekoliko puta gostovali na Novogradiškom glazbenom ljetu, osigurat će vam odlično zagrijavanje.

Na koncertu Vas očekuje i bogata gastro ponuda, a za cijelu organizaciju zaslužni su: Noa Night Bar, Caffe bar Metropolis i Caffe bar Avangard. Ulaznice po cijeni od 10 eura potražite u Caffe baru Metropolis, Caffe baru Avangard, Fast foodu Maske u Novoj Gradiški te u Caffe i noćnom baru Plavac u Novskoj. Sponzori događaja su: Heineken Hrvatska, Tergus špedicija i logistika i Pekara Capan.

Moto ove glazbene legende kaže: Treba stvarati nove vrijednosti jer umjetnik traje onoliko dugo koliko traju i njegova djela. Zato, DOĐITE 4. kolovoza u Rešetare, uživajte u hitovima i stvorite trenutke za pamćenje.

Komentari
Prethodni članakBodovljaci: Održan 16. memorijalni kup „Željko Brkanac”
Sljedeći članakOvakve “susjede” zasigurno ne biste htjeli imati: U Donjim Bogićevcima žena u dvorištu ima leglo zmija