Kuglačice KK Slavonija iz NG doprvakinje Hrvatske za sezonu 2021
Za novogradišku ekipu bacale su Slavica Krizmanić, Marina Kohajda, Monika Šimunović, Sara Dautović i Paula Dautović. U ekipi inače igra i Mirjam Gelemanović, ali ovoga puta nije mogla nastupiti zbog zdravstvenih razloga, pa joj i ovim putem želimo brzo ozdravljenje.
Kuglačice KK Slavonija iz Nove Gradiške su, protekloga vikenda,sudjelovale sa dvije ekipe na Državnom prvenstvu gluhih za žene održanom u Zagrebu na kuglani Grmoščica.
Za prvu ekipu su nastupile Slavica Krizmanić, Marina Kohajda i Monika Šimunović i zauzele su 2. mjesto na ukupnom redosljedu plasmana na Državnom Prvenstvu gluhih za žene u ekipnom djelu natjecanja. Za drugu ekipu su nastupile Sara i Paula Dautović i osvojile 7 mjesto.
Svima našim igračicama čestitamo na uspjehu i zalaganju na treninzima pod vodstvom trenera Josipa Janečeka kojemu se također zahvaljujemo na strpljenju u radu sa osobama oštećena sluha i razumjevanju oko komunikacijskih barijera. Predsjednica KK Slavonija iz NG – Slavica Krizmanić izjavila je da su se trud i upornost isplatili. Na žalost Karlovčanke su bile puno bolje od nas jer treniraju u čujućem kuglačkom klubu KARLOVAC dok naše cure samo vježbaju na treninzima. Ipak se nadamo da ćemo sudjelovati u županijskoj ligi kao i do sada.
Svi smo sretni što su natjecanja nakon godinu i pol dana nastavljena.
Konačni redoslijed:
KK KARLOVAC, Karlovac – 1535 srušenih čunjeva – 17 bodova;
KK SLAVONIJA, Nova Gradiška – 1 ekipa – 1459 srušenih čunjeva – 16 bodova;
KK PULA, Pula – 1449 srušenih čunjeva – 15 bodova;
KK MARJAN, Split – 1417 srušenih čunjeva – 14 bodova;
KK SLUH, Sisak – 1354 srušenih čunjeva – 12 bodova;
KK SILENT, Zagreb – 879 srušenih čunjeva – 4 boda i
KK SLAVONIJA, Nova Gradiška – 2 ekipa – 783 srušenih čunjeva – 4 boda.

 

Komentari
Prethodni članakMjesec hrvatske knjige: Gostovanje i predstavljanje knjige Domagoja Kneževića
Sljedeći članakUspjeh projekta ”Zajedno s osmijehom” – održana završna konferencija